Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Inzercia

Nabíjacie stanice Econec vás nesklamú

Dochádza vášmu e-biku šťava a vy ste v teréne? To je nepríjemné, ak sa však nachádzate v blízkosti niektorej z nabíjacích staníc Econec, máte vyhrané.
Matúš Bušík
Nabíjacie stanice Econec vás nesklamú

Toto leto sme na našich elektrobicykloch prešli stovky kilometrov a počas týchto jázd sme mali možnosť vyskúšať niekoľko nabíjacích staníc Econec, ktoré sa ukázali ako veľmi užitočné a spoľahlivé.

Nabíjacie stanice Econec sú navrhnuté špeciálne pre elektrobicykle a sú vybavené modernými technológiami, ktoré umožňujú rýchle a efektívne nabíjanie batérií.

Vždy, keď sme sa zastavili, stanice fungovali bez problémov a spoľahlivo doplnili energiu, čo nám umožnilo pokračovať v cestách bez obáv o vybitú batériu.

Dostupnosť, informácie aj oddych

Jednou z najväčších výhod staníc Econec je ich umiestnenie. Nachádzajú sa na rôznych miestach, ako sú cyklotrasy, turistické oblasti, kempy a parky, čo znamená, že sú ľahko dostupné a využiť ich môže každý cyklista.

Okrem samotného nabíjania ponúkajú ďalšie praktické funkcie, ako je možnosť vyhľadávania informácií priamo na stanici.

Mnohé z nich sú totiž vybavené informačnými panelmi, ktoré ponúkajú mapy cyklotrás, tipy na výlety či informácie o blízkych atrakciách. Takto sme si mohli jednoducho naplánovať naše ďalšie kilometre na trase.

Na niektorých nabíjacích staniciach Econec nájdete altánok, kde si môžete chvíľu posedieť, načerpať nové sily a pripraviť sa na ďalší úsek cesty. Tieto miesta vytvárajú príjemné zázemie nielen na doplnenie energie pre bicykle, ale aj pre cyklistov samotných.

Môžete sa spoľahnúť

Nabíjacie stanice Econec sú tak skvelou voľbou pre všetkých, ktorí sa na svojich elektrobicykloch vydávajú na dlhšie trasy a potrebujú spoľahlivý spôsob, ako si zabezpečiť dostatok energie na pokračovanie v dobrodružstvách.

Ich sieť neustále rastie, čo znamená, že dostupnosť týchto služieb sa zlepšuje, a to aj v odľahlejších oblastiach.

Toto leto nám nabíjacie stanice Econec umožnili plne si vychutnať naše cyklovýlety bez starostí o batériu, a pritom nám poskytli pohodlie a informácie, ktoré sme potrebovali na to, aby sme svoje jazdy naplánovali čo najefektívnejšie.

Ak máte nápad, kde by sa takáto nabíjacia stanica hodila, poraďte sa so spoločnosťou Econec o jej vybudovaní. Kontaktovať ich môžete prostredníctvom e-mailovej adresy: ebike@econec.eu.

Aktuality

17:15 Tadej Pogačar vyhral Giro dell’Emilia v dúhovom drese majstra sveta po 37-kilometrovom sóle.

Pogačar pokračuje v absolútnej dominancii a pripísal si svoje prvé víťazstvo ako majster sveta a celkovo už 24. výhru v roku 2024.

Včera 16:11 Ridley ASTR RS a ASTR búrajú hranice gravel cyklistiky.

Ridley definuje novú éru gravel bicyklov s modelmi ASTR RS a ASTR, ktoré kombinujú špičkovú aerodynamiku, nízku hmotnosť a pretekársku geometriu. Tieto bicykle sú navrhnuté pre najnáročnejšie gravel preteky, no zároveň poskytujú všestrannosť a výkon pre ambicióznych jazdcov. Ridley s týmito modelmi posúva hranice gravel pretekov a ponúka nový štandard pre jazdcov, ktorí hľadajú rýchlosť, odolnosť a dobrodružstvo vo všetkých terénoch.

Včera 12:05 Kto sú najväčší favoriti gravelových majstrovstiev sveta a ako vyzerajú trasy v Belgicku?

Najväčším favoritom na zisk dúhového dresu je v mužoch Mathieu van der Poel a v ženách Lotte Kopecky.

03.10.2024 Legendárny Greg Minnaar oznámil, že Mont-Sainte-Anne budú jeho posledné preteky vo Svetovom pohári v zjazde.
03.10.2024 Najdlhšiu 80 km trať na KAKTUS Bike Bratislavskom MTB maratóne vyhrali Martin Kostelničák a Bianka Babačová (+galéria).

Cez víkend sa uskutočnili populárne preteky KAKTUS Bike Bratislavský MTB maratón, ktorý každoročne priláka veľké množstvo cyklistických nadšencov. Pretekalo sa na tratiach s dĺžkami 80 km, 52 km a 22 km. Na svoje si prišli aj nadšenci gravel jazdenia a pretekári na elektrobicykloch.

Zavrieť reklamu