Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Inzercia

Júnová cyklistika s exotickou príchuťou

Matúš Bušík
Júnová cyklistika s exotickou príchuťou

Výlety na bicykli v júni majú svoje osobitné čaro. Je to čas, kedy príroda doslova ožíva a cyklistické trasy sú obklopené kvitnúcimi stromami a zelenými lúkami.

Teplejšie počasie tiež znamená, že môžete stráviť viac času vonku a užívať si slnečné dni na bicykli. Je to ideálny čas na objavovanie nových miest, pikniky v prírode a užívanie si čerstvého vzduchu a pohybu.

Výhody cyklistiky sú rozmanité. Okrem fyzických výhod, ako je zlepšenie kardiovaskulárneho zdravia a posilnenie svalov, cyklistika tiež podporuje duševné blaho.

Jazda na bicykli môže pomôcť zmierniť stres, zlepšiť náladu a podporiť duševnú pohodu. Je to tiež ekologicky udržateľný spôsob dopravy, čo prispieva k ochrane životného prostredia.

Ak sa na cyklistiku vyberiete v spoločnosti členov rodiny,  posilní to vaše vzájomné väzby a zároveň je to príležitosť pre zdieľanie radosti z pohybu a objavovania nových miest.

Nový Zlatý Bažant 0,0 % s exotickou príchuťou Ananás a kokosová voda
Súčasťou vášho cyklistického dobrodružstva môže byť nový Zlatý Bažant 0,0 % s exotickou príchuťou Ananás a kokosová voda. Každým osviežujúcim dúškom vás prenesie do leta. Vyrobený je však zo 100 % slovenských ingrediencií: vody z artézskych studní a sladu z vlastnej sladovne v Hurbanove. Počas jeho prípravy sa do nealkoholického piva Zlatý Bažant 0,0 % primiešava prírodná ovocná šťava. Práve z nej pochádzajú jediné cukry, ktoré v radleri nájdete. Novinka Ananás a kokosová voda má dokonca najnižší obsah cukru z celého portfólia, len 1,6 g na 100 ml. Napriek tomu chutí skvelo a osviežujúco. Už pri prvom dúšku najskôr pocítite horkosť piva, potom sladkosť ananásu a jemnú chuť kokosovej vody na záver. Navyše je bez konzervantov, umelých farbív a alkoholu, takže si ho môžete vychutnávať na výletoch po celý rok.

Aktuality

14:35 Detaily legendárneho stúpania Col du Galibier: 23 kilometrov s prevýšením 1182 metrov.

Col du Galibier je horský priesmyk v južnom regióne francúzskych Álp neďaleko Grenoblu. Je to ôsma najvyššie položená spevnená cesta v Alpách a najvyšší bod trasy Tour de France, s vrcholom vo výške 2642 m.n.m.

13:20 Poradňa: 9 tipov, ako si spríjemniť jazdy na bicykli v horúčavách a ako správne dopĺňať tekutiny.

Vedeli ste, že keď ste dehydrovaní, tak ide do pokožky viac krvi, aby sa uvoľnilo teplo, a menej krvi do svalov, do ktorých sa tak dostáva menej kyslíku a živín?

11:42 Vyzerá ako Batman – internet si uťahuje z aero krytky na okuliaroch Dylana Groenewegena.

Čerstvý holandský šampión mal v tretej etape Tour de France nové okuliare Scicon s krytkou na nos, ktorá by mala priniesť lepšiu aerodynamiku. Komentáre na internete ani komentátori na Eurosporte však Groenewegena nešetrili vtipnými poznámkami.

10:58 Fotogaléria: Najlepšie momenty 3. etapy Tour de France 2024.

Pozrite si, ako Biniam Girmay tiež vybojoval historicky prvé víťazstvo pre svoj tím Intermarché na Tour de France.

08:53 Detaily 4. etapy Tour de France 2024: Trasa, dĺžka, prevýšenie a najväčší favoriti.

Tour dnes pokračuje krátkou, ale náročnou horskou etapou, ktorá obsahuje aj legendárne stúpanie Col du Galibier.

Zavrieť reklamu