Čím hasia smäd bikeri
V jednu teplú sobotu roku 1922 ako už pravidelne vítal vo svojej pivárni vysmädnutých cyklistov. Pribicyklovalo ich k nemu však akosi priveľa a on nemal dosť piva. Dostal spásonosnú myšlienku. S jeho zvyškom zmiešal citrónovú limonádu. Vďaka nemu si doteraz vychutnávame tento tekutý poklad bikerov. Na Slovensku sa teší obľube najmä vďaka značke Zlatý Bažant, ktorá s ním prišla na trh ako prvá v roku 2011. Do súčasnej rodiny hurbanovských radlerov úplne bez alkoholu nedávno pribudol ďalší zástupca s domácky originálnou príchuťou Zlatý Bažant Radler 0,0% Levanduľa-Čierna ríbezľa. Doprajte si z neho pár dúškov pri zastávke v bufete alebo po bajkovačke počítajúc zdolané míľniky. Ide tak ako pri citrónovej a citrónov-bazovo-mätovej príchuti o nápoj pripravený z nealkoholického piva a zo 100% prírodnej šťavy bez konzervantov a umelých farbív. Novinku vychutnáte s myšlienkou na letné prázdniny u starých rodičov. Ak ste práve váš bike neopreli o ríbezľový krík alebo neprebrázdili levanduľové pole, vychutnajte si ich harmonickú atmosféru, opojnú vôňu a osviežujúcu chuť z 0,5l orosenej plechovky. Sme si istí, že by ňou nepohrdol ani otec radlerov, pán Kugler.
Viac informácií nájdete na www.zlatybazant.sk/radler00