Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

Rozhovor: O vzniku Trek Flagship Store v Bratislave

Ako sa rodila myšlienka vytvoriť špecializovanú predajňu Trek a o pozadí celého Najšportu sme sa pozhovárali s majiteľom obchodu Patrikom Kedžuchom. 
Matúš Bušík
Rozhovor: O vzniku Trek Flagship Store v Bratislave

Najšport je známou športovou predajňou na Slovensku a zameriava sa hlavne na špičkovú lyžiarsku a cyklistickú výbavu. Na jeseň minulého roku prebehlo v Bratislave slávnostné otvorenie nových predajní Najšport a Trek Flagship Store. Pýtali sme sa Patrika Kedžucha, majiteľa obchodu.

Čo bolo hlavným dôvodom na presťahovanie predajne do nových priestorov? 

Hlavným dôvodom presťahovania športovej predajne Najšport do nových priestorov bolo zriadenie najväčšieho obchodu so zameraním na bicykle a elektrobicykle, obuv, oblečenie a zimné športy na novom mieste v obchodnom centre Tehelko (Národný futbalový štadión) na Bajkalskej 2/B v Bratislave. Tento krok je súčasťou rozširovania predajní Najšportu, zlepšovania služieb zákazníkovi, dostupnosti novej predajne bližšie k zákazníkom, nové veľké priestory 2 000 m2, ako aj ďalšie strategické podnikateľské dôvody. Netreba však zabúdať na to, že Najšport od svojho vzniku v roku 2013 prešiel niekoľkými fázami zmien. Niektorí zákazníci nás mohli poznať ešte z čias, keď sme boli Najlyže alebo Najbike. Z malej rodinnej firmy sme sa rozrástli o nové predajne v Bratislave, Trenčíne a na Kubínskej.

Dá sa povedať, že z pôvodne jednej predajne na Galvaniho ulici sa stali tri samostatné prevádzky v priestoroch Národného futbalového štadióna? Môžete nám to priblížiť? 

V podstate áno. Nové priestory a rozloha predajne je viac ako 2 000m2, čo nám umožňuje rozložiť potrebné produkty po celej predajni tak, aby to dávalo význam aj z hľadiska sezónnosti. Zákazník v predajni Najšport naraz nájde zimné aj letné produkty, pričom nezáleží na tom, aká je práve sezóna. Doteraz bol sortiment rozdelený na zimnú a letnú sezónu a podľa toho sa predajňa sezónne upravovala. Príchod projektu Trek Flagship Store nám umožnil rozdeliť prémiové produkty značky Trek a Bontrager pod samostatnú predajňu, čím sa rozhodne skvalitnili naše služby.

Ako vznikol nápad vytvoriť samostatný Trek Flagship Store? 

Nápad vytvoriť samostatný Trek Flagship Store v Bratislave vznikol pre potrebu ponúknuť zákazníkovi jedinečný zážitok z nakupovania a prístup k prémiovým bicyklom a elektrobicyklom značky Trek, ako aj ďalších cyklodoplnkov a komponentov. Trek Flagship Store spolu s letnou predajňou Najšport tvoria jednu z najväčších cyklistických predajní v Bratislave a širšom okolí. Hlavnou víziou bolo nájsť na jednom mieste všetky produkty a služby, ktoré nároční fanúšikovia cyklistiky potrebujú. Jednou z kľúčových priorít je maximálny komfort a úroveň služieb pre zákazníkov na jednom mieste, čo zahŕňa prostredie predajne, podzemné parkovanie v garáži, ale aj priamo pred predajňou, kde je možné naloženie a vyloženie bicyklov zo strešných cyklonosičov, profesionálne športové poradenstvo, nadštandardné vybavenie predajne, odborný servis, požičovňu a testovacie centrum. Okrem toho tu poskytujeme prémiové služby ako napríklad profesionálny bike fitting alebo službu Trek Project One, pri ktorej si zákazník sám navrhne svoj vysnívaný bicykel Trek.

 

Znamená to, že s ostatnými cyklistickými značkami už nebudete ďalej spolupracovať? 

Ďalšie spolupráce, naopak, plánujeme prehlbovať a ďalej rozširovať. Zákazník aj naďalej u nás nájde svoje obľúbené značky bicyklov, elektrobicyklov, cyklistického oblečenia, obuvi, komponentov a cyklodoplnkov. Všetky cyklistické značky, okrem Treku a Bontrageru si môžete vybrať v hlavnej predajni Najšport na Bajkalskej ulici, ktorá sa nachádza v tej istej budove, hneď oproti Trek Flagship Storu, čo je naozaj len pár krokov. Nájdete tu bicykle a elektrobicykle od značky Giant, Liv, Ghost, Kellys, Lapierre, Mondraker, Crussis, CTM, Woom a mnoho iných.

Vráťme sa ešte k špecializovanej predajni Trek. Aké špecifické služby tu zákazník nájde? Existuje na Slovensku aj iná takto zameraná predajňa s bicyklami Trek? 

Zákazník tu nájde pod jednou strechou odborný servis, požičovňu bicyklov a e-bikov, bazár, testovacie centrum nových modelov. Okrem toho ponúkame profesionálny bike fitting – guru bike fitting, pojazdný servis na bicykle a elektrobicykle s odvozom a dovozom priamo k zákazníkovi, samozrejmosťou je servis už do 24 hodín. Zaujímavosťou je náš Trek Project One, ktorý umožňuje vyskladať si bicykel alebo e-bike podľa špecifických požiadaviek klienta. So všetkým vám tu pomôžu naši skúsení predajcovia a servisní technici. V Bratislave a okolí je to jediná predajňa značky Trek takýchto rozmerov.

Čo považujete za svoju najväčšiu konkurenčnú výhodu oproti iným športovým prevádzkam v Bratislave? 

Našou konkurenčnou výhodou sú veľké priestory, skvelá dostupnosť, odborné športové poradenstvo, špičkový servis, luxusné športové značky od prémiových výrobcov, ktoré v bežných obchodoch nenájdete. Zákazník tak pod jednou strechou nájde kvalitné produkty a jedinečné služby. Samozrejmosťou je možnosť otestovať bicykel alebo elektrobicykel pred predajňou alebo priamo v teréne s naším predajcom.

Aktuality

14:35 Detaily legendárneho stúpania Col du Galibier: 23 kilometrov s prevýšením 1182 metrov.

Col du Galibier je horský priesmyk v južnom regióne francúzskych Álp neďaleko Grenoblu. Je to ôsma najvyššie položená spevnená cesta v Alpách a najvyšší bod trasy Tour de France, s vrcholom vo výške 2642 m.n.m.

13:20 Poradňa: 9 tipov, ako si spríjemniť jazdy na bicykli v horúčavách a ako správne dopĺňať tekutiny.

Vedeli ste, že keď ste dehydrovaní, tak ide do pokožky viac krvi, aby sa uvoľnilo teplo, a menej krvi do svalov, do ktorých sa tak dostáva menej kyslíku a živín?

11:42 Vyzerá ako Batman – internet si uťahuje z aero krytky na okuliaroch Dylana Groenewegena.

Čerstvý holandský šampión mal v tretej etape Tour de France nové okuliare Scicon s krytkou na nos, ktorá by mala priniesť lepšiu aerodynamiku. Komentáre na internete ani komentátori na Eurosporte však Groenewegena nešetrili vtipnými poznámkami.

10:58 Fotogaléria: Najlepšie momenty 3. etapy Tour de France 2024.

Pozrite si, ako Biniam Girmay tiež vybojoval historicky prvé víťazstvo pre svoj tím Intermarché na Tour de France.

08:53 Detaily 4. etapy Tour de France 2024: Trasa, dĺžka, prevýšenie a najväčší favoriti.

Tour dnes pokračuje krátkou, ale náročnou horskou etapou, ktorá obsahuje aj legendárne stúpanie Col du Galibier.

Zavrieť reklamu