Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Inzercia

Júnová cyklistika s exotickou príchuťou

Matúš Bušík
Júnová cyklistika s exotickou príchuťou

Výlety na bicykli v júni majú svoje osobitné čaro. Je to čas, kedy príroda doslova ožíva a cyklistické trasy sú obklopené kvitnúcimi stromami a zelenými lúkami.

Teplejšie počasie tiež znamená, že môžete stráviť viac času vonku a užívať si slnečné dni na bicykli. Je to ideálny čas na objavovanie nových miest, pikniky v prírode a užívanie si čerstvého vzduchu a pohybu.

Výhody cyklistiky sú rozmanité. Okrem fyzických výhod, ako je zlepšenie kardiovaskulárneho zdravia a posilnenie svalov, cyklistika tiež podporuje duševné blaho.

Jazda na bicykli môže pomôcť zmierniť stres, zlepšiť náladu a podporiť duševnú pohodu. Je to tiež ekologicky udržateľný spôsob dopravy, čo prispieva k ochrane životného prostredia.

Ak sa na cyklistiku vyberiete v spoločnosti členov rodiny,  posilní to vaše vzájomné väzby a zároveň je to príležitosť pre zdieľanie radosti z pohybu a objavovania nových miest.

Nový Zlatý Bažant 0,0 % s exotickou príchuťou Ananás a kokosová voda
Súčasťou vášho cyklistického dobrodružstva môže byť nový Zlatý Bažant 0,0 % s exotickou príchuťou Ananás a kokosová voda. Každým osviežujúcim dúškom vás prenesie do leta. Vyrobený je však zo 100 % slovenských ingrediencií: vody z artézskych studní a sladu z vlastnej sladovne v Hurbanove. Počas jeho prípravy sa do nealkoholického piva Zlatý Bažant 0,0 % primiešava prírodná ovocná šťava. Práve z nej pochádzajú jediné cukry, ktoré v radleri nájdete. Novinka Ananás a kokosová voda má dokonca najnižší obsah cukru z celého portfólia, len 1,6 g na 100 ml. Napriek tomu chutí skvelo a osviežujúco. Už pri prvom dúšku najskôr pocítite horkosť piva, potom sladkosť ananásu a jemnú chuť kokosovej vody na záver. Navyše je bez konzervantov, umelých farbív a alkoholu, takže si ho môžete vychutnávať na výletoch po celý rok.

Aktuality

18:35 Tadej Pogačar ide do žltého dresu. Druhú etapu Tour de France vyhral z úniku Kévin Vauquelin.

Jonas Vingegaard úspešne zvládol prvé pokusy Tadeja Pogačara o útok na celkovú klasifikáciu a nestratil žiadny čas na nového lídra celkového hodnotenia. Cieľom prešiel na druhom mieste Jonas Abrahamsen pred Quentinom Pacherom.

14:21 48-ročná Janka Keseg Števková vybojovala aj napriek pádu skvelé deviate miesto na Svetovom pohári v MTB maratóne v Haute-Savoie.

Števková spadla v poslednom zjazde, kvôli čomu sa posunula o dve priečky nižšie. Majsterka Slovenska v MTB maratóne Martina Krahulcová skončila na 14. mieste.

11:57 Detaily šialeného výkonu len 23-ročného Franka Van den Broeka, ktorý dotiahol Romaina Bardeta k víťazstvu na Tour de France.

Po 150 kilometroch v úniku dokázal mladý Holanďan ešte hodinu resp. ďalších 40 km pracovať pre relatívne čerstvého Bardeta, ktorý sa k nemu dotiahol po útoku z pelotónu.

11:08 Fotogaléria: Najlepšie momenty 1. etapy Tour de France 2024.

Pozrite si skvelé fotografie z úvodnej etapy Tour de France 2024, ktorú vyhral Romain Bardet po neuveriteľnom výkone v úniku s Frankom Van den Broekom.

09:03 Detaily 2. etapy Tour de France 2024: Trasa, dĺžka, prevýšenie a najväčší favoriti.

Trasa vedie z Cesenatico do Bologne, má kopcovitý klasikársky profil, dĺžku 199,2 km a prevýšenie 1859 m.

Zavrieť reklamu