Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Inzercia

Toto je 6 cyklistických bestsellerov, ktoré musíte mať

V tomto článku sa pozrieme na niekoľko špičkových cyklistických produktov, ktoré sú ideálne pre každého nadšenca bicyklov a e-bikov. Či už hľadáte odolnú bundu na náročné počasie, spoľahlivé tretry, komfortný dres, funkčné kraťasy, bezpečnú prilbu alebo praktický batoh, predstavíme vám tie najlepšie možnosti na trhu.
Biker
Toto je 6 cyklistických bestsellerov, ktoré musíte mať

Cyklistika je šport, ktorý si vyžaduje kvalitné vybavenie. Pre dosiahnutie maximálneho komfortu, výkonu a bezpečnosti je dôležité mať správne cyklistické oblečenie a príslušenstvo.

  1. Cyklistická bunda Craft ADV SubZ
  2. Tretry Fizik Terra Atlas Black
  3. Cyklistický dres Assos Mille GT C2 EVo Stahlstern
  4. Cyklistické kraťasy ALÉ Stones Cargo Off-Road Gravel
  5. Prilba Bontrager Rally WaveCel
  6. Batoh Camelbak Mule 12

1. Cyklistická bunda Craft ADV SubZ

Spoznajte pánsku cyklistickú bundu CRAFT ADV SubZ Lumen pre ktorú je typická vysoká odolnosť voči vetru a vodoodolnosť, čo ju robí ideálnou pre jazdu v náročnom počasí.

Bunda má ergonomický strih s predĺženým strihom. Má pružné manžety na rukávoch pre komfortné nosenie. Vnútorná strana je vybavená micro fleecom pre zachovanie tepla a lepšiu ventiláciu.

Okrem toho bunda obsahuje aj tri postranné vrecká a jedno bezpečnostné vrecko na zips. Materiál je zložený z polyesteru a elastanu s membránou Ventair X pre zvýšenú priedušnosť 8 000 g/m2/24hod.

Vodný stĺpec dosahuje hodnotu 10 000 mm. Výrazné reflexné prvky zvyšujú bezpečnosť pri nižšej viditeľnosti.

2. Tretry Fizik Terra Atlas Black

Tretry Fizik Terra Atlas sú ideálnym riešením pre všetkých off-road cyklistov, ktorí hľadajú spoľahlivú a univerzálnu obuv na bicykel.

Tento model z ponuky Fizik je navrhnutý pre efektívne pedálovanie a optimálny prenos sily v každom teréne. Bez problémov zvládne miestne traily, dlhé horské túry aj náročné terénne preteky.

Podrážka s tuhosťou päť je špeciálne rozšírená v oblasti päty pre lepšiu stabilitu na nespevnených povrchoch a celoplošné pogumovanie zaručuje pevný úchop aj pri zosadnutí z bicykla.

Perforovaný zvršok z odolného Microtex materiálu je vybavený systémom BOA pre precízne a rýchle nastavenie. Obuv má pogumovanú podrážku X5 a nylonovú konštrukciu, pričom váži len 355 gramov.

3. Cyklistický dres Assos Mille GT C2 EVO Stahlstern

Model Stahlstern, založený na vylepšenej verzii cyklistického dresu Assos MILLE GT C2 EVO, prináša rafinované úpravy pre maximálny komfort počas jazdy.

Predná časť goliera bola prepracovaná, aby zlepšila strih cez hrudník a krk, čím sa znížil tlak a zvýšila sa priedušnosť.

Nový materiál na rukávoch a golieri ušetril 15 gramov oproti predchádzajúcej verzii a zároveň sa zachovali priliehavé a elastické vlastnosti spolu s technológiou aktívneho odvodu vlhkosti. Novinky ako lepený spodný lem a zips minimalizujú trenie a zabraňujú vlneniu látky na bruchu.

Materiál horného dielu je vyrobený z úpletu Big Dual, ktorý rýchlo schne a je doplnený o technológiu Odor Control.

Rukávy a golier sú z nového ultra ľahkého materiálu Speedy s gramážou 130 g/m², ktorý je priedušný a podporuje telo v dynamickom strihu.

Vrecká zosilnené materiálom Sens Strong poskytujú stabilitu a majú ochranný faktor UPF 50+ pre ochranu proti slnku. Strih Regular Fit je ideálny pre pohodlie pri dlhých jazdách.

4. Cyklistické kraťasy ALÉ Stones Cargo Off-Road Gravel

Predstavujeme vám nové gravelové cyklistické kraťasy ALÉ Stones Cargo OFF-ROAD, ktoré sú ideálne na akékoľvek dobrodružstvo na ceste aj v teréne.

Tieto kraťasy majú bočné vrecká a zadné vrecko z ultralight Air Mesh materiálu, ktoré poskytuje dostatok priestoru.

Kraťasy sú vyrobené z látky Lycra® Power Zaffiro, známej pre svoj výkon, odolnosť proti oderu a ochranu UPF 50+.

Integrovaná technológia Body Mapping zabezpečuje, že kraťasy perfektne priliehajú k telu a zároveň optimalizujú priedušnosť a funkčnosť vďaka špeciálne vybraným látkam na jednotlivých častiach tela.

Vložka GREEN 4H s 12 mm penou a 3 mm ventilačnými otvormi zaručuje vynikajúcu ochranu a priedušnosť, nech ste kdekoľvek.

5. Prilba Bontrager Rally WaveCel

Predstavujeme vám horskú cyklistickú prilbu Bontrager Rally WaveCel, ideálnu pre trialy. Je vybavená revolučnou technológiou WaveCel pre ochranu proti cyklistickým úrazom hlavy.

Táto MTB prilba získala päťhviezdičkové hodnotenie od organizácie Virginia Tech vďaka svojej pokročilej ochrannej technológii. Systém zapínania BOA® umožňuje jednoduché a rýchle nastavenie prilby jednou rukou.

Nastaviteľná poloha šiltu a rozšírené krytie na zadnej časti prilby zvyšujú ochranu, zatiaľ čo pásiky LockDown zjednodušujú nastavenie.

Výstelky prilby sú mäkké, pohodlné, odvádzajú vlhkosť a sú prateľné.

Hmotnosť prilby je od 360g do 430g v závislosti od veľkosti. WaveCel technológia je skladacia bunečná vrstva vnútri prilby, ktorá funguje ako deformačná zóna, absorbujúca silu nárazu a chrániaca hlavu.

6. Batoh Camelbak Mule 12

Batoh Camelbak MULE 12 ponúka dostatočný úložný priestor pre cyklistu osadený prvotriednym systémom hydratácie.

Tento batoh zvyšuje zážitok na každej trase. Camelbak pridal inteligentné úložné riešenia, ako napríklad strečové vrecko na rýchle uloženie ďalšej vrstvy oblečenia a odnímateľný stabilizačný pás pre väčšiu flexibilitu a pohodlie.

Kľúčovým prvkom je Magnetic Tube Trap™, ktorá je kompatibilná so všetkými rezervoármi na vodu Quicklink™.

Zahrnutý je aj zadný panel Air Support™, ktorý využíva ľahké materiály a poskytuje maximálnu ventiláciu, aby ste sa cítili pohodlne aj počas dlhých jázd.

Nezabudnite, že tento model je tiež súčasťou programu Repurpose Gold Sustainability a je vyrobený z recyklovaných materiálov, čo znižuje jeho ekologickú stopu.

Výber cyklistického vybavenia je kľúčový pre každého cyklistu, ktorý chce zvýšiť svoj komfort, bezpečnosť a výkon na cestách aj v teréne. Každý z týchto šiestich cyklistických bestsellerov prináša špičkovú kvalitu a inovatívne technológie, ktoré vám umožnia užiť si naplno jazdu na bicykli. Investícia do kvalitného vybavenia sa rozhodne oplatí a zabezpečí vám nezabudnuteľné zážitky.

Aktuality

14:21 48-ročná Janka Keseg Števková vybojovala aj napriek pádu skvelé deviate miesto na Svetovom pohári v MTB maratóne v Haute-Savoie.

Števková spadla v poslednom zjazde, kvôli čomu sa posunula o dve priečky nižšie. Majsterka Slovenska v MTB maratóne Martina Krahulcová skončila na 14. mieste.

11:57 Detaily šialeného výkonu len 23-ročného Franka Van den Broeka, ktorý dotiahol Romaina Bardeta k víťazstvu na Tour de France.

Po 150 kilometroch v úniku dokázal mladý Holanďan ešte hodinu resp. ďalších 40 km pracovať pre relatívne čerstvého Bardeta, ktorý sa k nemu dotiahol po útoku z pelotónu.

11:08 Fotogaléria: Najlepšie momenty 1. etapy Tour de France 2024.

Pozrite si skvelé fotografie z úvodnej etapy Tour de France 2024, ktorú vyhral Romain Bardet po neuveriteľnom výkone v úniku s Frankom Van den Broekom.

09:03 Detaily 2. etapy Tour de France 2024: Trasa, dĺžka, prevýšenie a najväčší favoriti.

Trasa vedie z Cesenatico do Bologne, má kopcovitý klasikársky profil, dĺžku 199,2 km a prevýšenie 1859 m.

Včera 18:07 Romain Bardet zaútočil 50 km pred cieľom, vyhral úvodnú etapu Tour de France a oblečie sa do žltého dresu.

Bardet a jeho tímový kolega Frank Van den Broek išli záverečných 40 km v úniku a po neuveriteľnom výkone sa im podarilo udržať malý náskok pred pelotónom až do cieľa. V šprinte o tretie miesto bol najrýchlejší Wout van Aert.

Zavrieť reklamu