Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Predstavenie: Kellys 2016

Pre rok 2016 má značka Kellys niekoľko významných noviniek. Okrem novej kolekcie bicyklov, výbavy pre jazdca a doplnkov, oznámila značka Kellys vytvorenie DH/enduro factory tímu a oslávila 25. výročie. Boli sme pri tom.
Biker

Jednou z najväčších noviniek je určite zjazdový špeciál Noid, ktorý sa v portfóliu značky objavil po prvý krát. Noid je ponúkaný v dvoch úrovniach výbavy, pričom na fotke vidíte nižší model s označením Noid 70. Rám dostanete vo veľkostiach medium a large, ponúka zdvih zadnej stavby 208 mm, má zadnú osku rozmeru 150×12 mm a položený, 64-stupňový hlavový uhol. Noid 70 je vybavený vidlicou RockShox Boxxer RC, tlmičom RockShox Kage, pohonom Shimano Zee a brzdami Shimano SLX. Bike s touto solídnou výbavou má cenovku 2599 eur. Na jeho test sa môžete tešiť v Bikeri 1/2016.

Karbónové enduro Eraser so zdvihom 160/160 mm má oproti minuloročnej výbave jeden bonus navyše v podobe tlmiča Fox Float X, ktorý nahradil minuloročný RockShox. Malými zmenami prešla aj výbava, ktorú majú však aj naďalej pod palcom značky SRAM, Race Face a KLS.
Cena: 3699 eur.

Pretekárske 29-palcové hardtaily sú reprezentované najvyšším modelom Stage 90. Táto nekompromisná XC raketa je osadená novým pohonom (a brzdami) Shimano XT 1×11 a skutočne luxusnými kolesami Crankbrothers Cobalt 2. Značka Crankbrothers zabezpečila aj rajdy, predstavec, sedlovku a sedlo z rovnakej modelovej rady. O tlmenie vpredu sa stará vidlica Fox 32 Float Performance (29) so zdvihom 100mm.
Cena: 2799 eur.

Model Tyke 10 je najnižším modelom trailovej rady Tyke, teda hliníkových fulíkov so zdvihom 120 mm. Tyke 10 má výbavu od Shimana, KLS a značky SR Suntour, ktorá dodala vidlicu a kľuky. O pohodlie vzadu sa stará tlmič Rockshox Monarch R. Nižšej úrovni výbavy zodpovedá aj veľmi prívetivá cenovka s hodnotou 1249 eur.

Hliníkový enduro model Swag dostal tento rok vpredu o centimeter zdvihu viac ako doteraz. Toto ultimátne enduro má v súčasnosti zdvih 160/160 mm a položenú hlavovú trubku s uhlom 65 stupňov. Nová je tým pádom aj vidlica, ktorou je novinka od značky RockShox s názvom Yari. Model strednej úrovene výbavy – Swag 30 je zaujímavý popri nádhernej farebnej kombinácii aj cenou 1899 eur.

Novinkou v ponuke sú aj dirtové modely s názvom Whip. Tieto sú primárne určené pre „mladých bikerov, ktorí hľadajú zábavu a adrenalín jazdou na hraniciach limitu. Tieto biky sú určené na úzke a technicky náročné trailové pasáže a skoky, kde dirtový bicykel musí odolávať veľkému zaťaženiu a vydržať takmer všetko.“Najvyšší model Whip 70 má cenu 1099 eur.

Najzaujímavejším spomedzi cestných bicyklov je model URC 10, ktorý má rám z karbónového kompozitu, kompletnú (najvyššiu) výbavu od Shimana – Dura Ace a kolesá Mavic Ksyrium Elite.
Cena 3499 eur.

Značka Kellys má v ponuke popri bicykloch aj veľké množstvo vlastných doplnkov, cyklistického aj „casual“ oblečenia, či inej výbavy pre bikerov. Z nášho pohľadu sa jedná o veľmi pekné veci, ktoré rozhodne stoja za pozornosť.


Oslavy prebehli vo veľkom štýle – nechýbala torta, či odmenenie najdôležitejších partnerov.

www.kellysbike.com

Aktuality

Včera 17:48 Detaily a špecifikácia pretekárskeho špeciálu Trek Madone SLR Madsa Pedersena.

Bicykel s unikátnym dizajnom priniesol Pedersenovi šťastie a pripísal si na ňom víťazstvo na belgickej klasike Gent-Wevelgem.

Včera 17:01 Wout van Aert má za sebou operáciu, na bicykel však tak skoro nevysadne.

Pri páde na klasike Dwars door Vlaandren utrpel Van Aert zlomeniny siedmich rebier, hrudnej aj kľúčnej kosti.Pri páde na klasike Dwars door Vlaandren utrpel Van Aert zlomeniny siedmich rebier, hrudnej aj kľúčnej kosti.

Včera 16:29 Vanesa Petrovská končí v tíme NS Bikes UR Team.

Oznámila to dnes prostredníctvom sociálnej siete Instagram.

Včera 10:17 Wout van Aert aj Jasper Stuyven musia podstúpiť operácie po hrozivom hromadnom páde.

Van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier, zatiaľ čo Stuyven má zlomenú kľúčnu kosť. Obaja sú hospitalizovaný v nemocnici v belgickom Herentals.

27.03.2024 Wout van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier.

Tím Visma – Lease a Bike pôvodne informoval o „zlomeninách niekoľkých rebier a kľúčnej kosti“, no neskôr večer sa objavili správy, že má aj fraktúru hrudnej kosti. Rozsiahle zranenia utrpel pri hromadnom páde na pretekoch Dwars door Vlaanderen. (Domestique)

Zavrieť reklamu