Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

POZVÁNKA: Air DH Bachledka 5. kolo SPDH 2016

Už tento víkend sa v Bike parku Bachledka uskutoční 5. kolo Slovenského pohára v downhille. Svoju kondičku a jazdecké schopnosti si môžete overiť spolu s Filipom Polcom.
Biker
POZVÁNKA: Air DH Bachledka 5. kolo SPDH 2016

Čaká na Vás novo upravená trať, tréning na pumptracku a Kellys test & rent centrum. Bikeri tu majú možnosť otestovať nové modely bicyklov alebo doplniť výbavu o štýlové doplnky.
Sobota 20. augusta bude venovaná registrácii a tréningom. V nedeľu sa na 1 700m dlhej trati s prevýšením 260m už pôjde na ostro. Čakajú Vás medzinárodní súperi, perfektná atmosféra ale hlavne super pojazd! Môžete tiež získať hodnotné ceny a zažiť skvelý víkend v Bachledke.
Prihláste sa on-line už dnes a ušetríte na štartovnom! Ak sa chcete pripraviť na preteky poriadne, máte možnosť využiť zľavu na piatkový tréningový lístok v cene len 10 eur/deň. Registrovať sa môžete už dnes na:http://registrace.sportsoft.cz/main.aspx?e=888&lng=sk
Viac info o preteku na: www.sunbachledova.sk a Facebooku a Instagrame.

Termín
20.-21.8.2016

Lokalita
Bachledova dolina

Trate
Štart: 1160 m.n.m.
Cieľ : 900 m.n.m.
Dĺžka: 1700 m
Prevýšenie: 260 m

Štart
od 11.00 hod.

Cena štartovného
od 30 € do 40 € (v deň štartu)

Aktuality

17:48 Detaily a špecifikácia pretekárskeho špeciálu Trek Madone SLR Madsa Pedersena.

Bicykel s unikátnym dizajnom priniesol Pedersenovi šťastie a pripísal si na ňom víťazstvo na belgickej klasike Gent-Wevelgem.

17:01 Wout van Aert má za sebou operáciu, na bicykel však tak skoro nevysadne.

Pri páde na klasike Dwars door Vlaandren utrpel Van Aert zlomeniny siedmich rebier, hrudnej aj kľúčnej kosti.Pri páde na klasike Dwars door Vlaandren utrpel Van Aert zlomeniny siedmich rebier, hrudnej aj kľúčnej kosti.

16:29 Vanesa Petrovská končí v tíme NS Bikes UR Team.

Oznámila to dnes prostredníctvom sociálnej siete Instagram.

10:17 Wout van Aert aj Jasper Stuyven musia podstúpiť operácie po hrozivom hromadnom páde.

Van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier, zatiaľ čo Stuyven má zlomenú kľúčnu kosť. Obaja sú hospitalizovaný v nemocnici v belgickom Herentals.

Včera 23:17 Wout van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier.

Tím Visma – Lease a Bike pôvodne informoval o „zlomeninách niekoľkých rebier a kľúčnej kosti“, no neskôr večer sa objavili správy, že má aj fraktúru hrudnej kosti. Rozsiahle zranenia utrpel pri hromadnom páde na pretekoch Dwars door Vlaanderen. (Domestique)

Zavrieť reklamu