Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

POZVÁNKA: Air DH Bachledka 5. kolo SPDH 2016

Už tento víkend sa v Bike parku Bachledka uskutoční 5. kolo Slovenského pohára v downhille. Svoju kondičku a jazdecké schopnosti si môžete overiť spolu s Filipom Polcom.
Biker
POZVÁNKA: Air DH Bachledka 5. kolo SPDH 2016

Čaká na Vás novo upravená trať, tréning na pumptracku a Kellys test & rent centrum. Bikeri tu majú možnosť otestovať nové modely bicyklov alebo doplniť výbavu o štýlové doplnky.
Sobota 20. augusta bude venovaná registrácii a tréningom. V nedeľu sa na 1 700m dlhej trati s prevýšením 260m už pôjde na ostro. Čakajú Vás medzinárodní súperi, perfektná atmosféra ale hlavne super pojazd! Môžete tiež získať hodnotné ceny a zažiť skvelý víkend v Bachledke.
Prihláste sa on-line už dnes a ušetríte na štartovnom! Ak sa chcete pripraviť na preteky poriadne, máte možnosť využiť zľavu na piatkový tréningový lístok v cene len 10 eur/deň. Registrovať sa môžete už dnes na:http://registrace.sportsoft.cz/main.aspx?e=888&lng=sk
Viac info o preteku na: www.sunbachledova.sk a Facebooku a Instagrame.

Termín
20.-21.8.2016

Lokalita
Bachledova dolina

Trate
Štart: 1160 m.n.m.
Cieľ : 900 m.n.m.
Dĺžka: 1700 m
Prevýšenie: 260 m

Štart
od 11.00 hod.

Cena štartovného
od 30 € do 40 € (v deň štartu)

Aktuality

11:13 Fotogaléria: Ako Peter Sagan jazdil aj varil na tréningovom kempe vo Finale Ligure.

„Takto dobre som sa necítil už asi 10 rokov,“ povedal Peter pri našej poslednej spoločnej večeri. „Som naozaj rád, že sme sa tu stretli takáto skvelá partia a dúfam, že sa takto ešte stretneme.“

10:49 Lukáš Kubiš vyhral Pardubické kritérium, druhý skončil Štoček.

Kubiš pokračuje v úspešnej sezóne víťazstvom kritéria v Pardubiciach, na ktorom skončil druhý ďalší Slovák Matúš Štoček a tretí finišoval víťazov český tímový kolega z Elkov-Kasper Daniel Mráz.

10:32 Trek predstavil šesť nových plášťov pre XC, trail a gravel.

Každý plášť nesie meno ikonického miesta, ktoré svojím charakterom zodpovedá jeho určeniu – Girona, Betasso, Vallnord, Sainte-Anne, Montrose a Gunnison.

Včera 15:26 Decathlon dal do predaja repliky bicyklov Van Rysel RCR Pro tímu AG2R. Po pár hodinách boli vypredané.

V utorok pridal Decathlon do ponuky cestné bicykle, na ktorých pretekajú jazdci tímu Decathlon AG2R La Mondiale. S cenou 9000 eur boli vypredané už na ďalší deň.

Včera 11:39 Strávil som týždeň s Petrom Saganom na tréningovom kempe vo Finale Ligure.

Keď ma Mišo Kolář oslovil s ponukou ísť do Talianska na týždenné sústredenie, na ktorom bude aj Peter Sagan, nemohol som odmietnuť. Už len možnosť byť v prítomnosti takej legendy ako Peter je niečo, čo sa jednoducho neodmieta.

Zavrieť reklamu