Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Gratulujeme víťazom Canon Fotosúťaže 2015

Fotí Vám to krásne!
Biker

Do Canon Fotosúťaže 2015 ste tento rok prihlásili 235 bikových fotiek a vyskytovali sa tam parádne kúsky. Vybrať finálových 12 bola ozaj ťažká úloha. Porota sa s ňou popasovala a následne prišiel krok zvoliť víťaznú.

Štvrtok 18.2. inštalácia najlepších bikových a surfových amatérskych fotografií vyvrcholila otvorením výstavy a odovzdaním cien.

Výstava prebieha v nových priestoroch, v bratislavskom OC Central na prvom podzemnom podlaží (-1) a fotografie tam môžete vidieť do nedele 28. februára.

Určite sa oplatí vidieť.

Otvorenie výstavy prebehlo v príjemnej atmosfére bikerov, surferov, fotografov a ľudí, ktorí majú spoločné a príbuzne koníčky. Tých, ktorých pekná fotka a dobrí ľudia vždy potešia. Vernisáž zlákala aj návštevníkov centra a prezrieť diela sa pozastavovala väčšina okoloidúcich. Vznikla slušná masa ľudí, a tak ocenení autori si užili právom patriaci potlesk.

V oboch sekciách porota udelila ceny trom fotografom.

Víťazom gratulujeme a tešíme sa na skvelé fotky aj v nasledujúcom ročníku súťaže.

3. Názov: Lost In; Autor: Michal Gedeon; Lokalita: Malinô Brdo; Fotoaparát: Canon EOS 70D; Jazdec: Peter Mihok

2. Názov: Intro; Autor: Andrej Grznár; Lokalita: Lom; Fotoaparát: Canon EOS 5D Mark III; Jazdec: Jakub Béreš

1. Názov: Apokalyptická; Autor: Josef Šulc; Lokalita: Praha – Barrandov; Fotoaparát: Canon EOS 6D; Jazdec: Ondra Šléz

Ďakujeme za všetky prihlásené fotografie a veľká vďaka patrí aj všetkým partnerom fotosúťaže, najmä spoločnosti Canon Slovakia za dlhodobú spoluprácu, značke Kellys, Zoznam.sk, OC Central, O´neill Bikes Unltd., Dema, Corner Board shop, Maxxis, a spoločnosti Faxcopy, ktorá sa postarala o tlač fotografií na výstavu.

TU môžete vidieť všetkych 12 vybratých fotografií.

Aktuality

16:01 Kompletne hliníková prehadzovačka? Vivo Cycling ukázali, na čom pracujú.

V súčasnosti dominujú trhu s pohonom a radením dve obrovské spoločnosti Shimano a Sram. To však nebráni menším spoločnostiam pokúsiť sa zabojovať o svojich zákazníkov. S klasickým dizajnom zrejme v tejto konkurencii neuspejete a tak prichádza Vivo Cycling s kompletne hliníkovou prehadzovačkou.

15:05 Canyon predstavil Neuron:ONfly, ide o vôbec prvý ľahký e-bike nemeckej značky.

Na jeho zostavenie využili v Canyon ľahký motor Bosch Performance Line SX, a tento bickykel má hmotnosť 19,1 kg.

Včera 15:42 Kultová značka bicyklov Kona je na predaj.

Do problémov sa dostal ďalší veľký a svetoznámy výrobca bicyklov Kona Bikes. Táto pôvodne kanadská značka bola ústrednou v cyklistickom boome počas 90. rokov. Aktuálne však prechádza turbulentným obdobím s neistou budúcnosťou.

Včera 15:10 Preteky Okolo Slovenska prevedú jazdcov z Podunajskej nížiny až po Tatry a nový je okrem trate aj ich termín.

68. ročník medzinárodných pretekov Okolo Slovenska sa uskutoční od 26. do 30. júna. Pozostávať bude z úvodnej tímovej časovky a následných štyroch etáp. Svoju účasť v pretekoch potvrdili tri tímy World Tour a sedem profesionálnych kontinentálnych tímov a desať kontinentálnych tímov, ktoré sa pobijú o UCI body.

Včera 11:02 Preteky 1. kola KENNY Slovenského pohára v endure na Baťovych trailoch v Partizánskom sú zrušené.

Organizátori museli k tomuto kroku pristúpiť, kvôli šíreniu sa afrického moru ošípaných v tejto a v priľahlých lokalitách.

Zavrieť reklamu