Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Gratulujeme víťazom Canon Fotosúťaže 2015

Fotí Vám to krásne!
Biker

Do Canon Fotosúťaže 2015 ste tento rok prihlásili 235 bikových fotiek a vyskytovali sa tam parádne kúsky. Vybrať finálových 12 bola ozaj ťažká úloha. Porota sa s ňou popasovala a následne prišiel krok zvoliť víťaznú.

Štvrtok 18.2. inštalácia najlepších bikových a surfových amatérskych fotografií vyvrcholila otvorením výstavy a odovzdaním cien.

Výstava prebieha v nových priestoroch, v bratislavskom OC Central na prvom podzemnom podlaží (-1) a fotografie tam môžete vidieť do nedele 28. februára.

Určite sa oplatí vidieť.

Otvorenie výstavy prebehlo v príjemnej atmosfére bikerov, surferov, fotografov a ľudí, ktorí majú spoločné a príbuzne koníčky. Tých, ktorých pekná fotka a dobrí ľudia vždy potešia. Vernisáž zlákala aj návštevníkov centra a prezrieť diela sa pozastavovala väčšina okoloidúcich. Vznikla slušná masa ľudí, a tak ocenení autori si užili právom patriaci potlesk.

V oboch sekciách porota udelila ceny trom fotografom.

Víťazom gratulujeme a tešíme sa na skvelé fotky aj v nasledujúcom ročníku súťaže.

3. Názov: Lost In; Autor: Michal Gedeon; Lokalita: Malinô Brdo; Fotoaparát: Canon EOS 70D; Jazdec: Peter Mihok

2. Názov: Intro; Autor: Andrej Grznár; Lokalita: Lom; Fotoaparát: Canon EOS 5D Mark III; Jazdec: Jakub Béreš

1. Názov: Apokalyptická; Autor: Josef Šulc; Lokalita: Praha – Barrandov; Fotoaparát: Canon EOS 6D; Jazdec: Ondra Šléz

Ďakujeme za všetky prihlásené fotografie a veľká vďaka patrí aj všetkým partnerom fotosúťaže, najmä spoločnosti Canon Slovakia za dlhodobú spoluprácu, značke Kellys, Zoznam.sk, OC Central, O´neill Bikes Unltd., Dema, Corner Board shop, Maxxis, a spoločnosti Faxcopy, ktorá sa postarala o tlač fotografií na výstavu.

TU môžete vidieť všetkych 12 vybratých fotografií.

Aktuality

12:11 RockShox predstavil novú vidlicu Psylo, ktorá je postavená na základoch Lyrik a Pike a stojí polovicu.

Táto vidlica je určená na trailové jazdenie, má byť postavená s ohľadom na nižšiu cenu a má novú patrónu DebonAir.

10:42 FMBA, Crankworx a jazdci sa dohodli na spoločných podmienkach ako zachovať najvyššiu úroveň slopestyle pretekov.

Po tom čo elitní slopestyle jazdci nenastúpili do pretekov v rámci Crankworx Rotorua sa začalo rokovať o tom, ako najvyššiu úroveň zachovať. Jazdci boli frustrovaní z podmienok, za ktorých ďalej neboli ochotní zúčastňovať sa pretekov.

Včera 16:28 Peter Sagan sa z Brazílie vrátil naspäť do Európy (+galéria).

Peter Sagan bol so svojím tímom Specialized Factory Racing na úvodnom kole Svetového pohára v horskej cyklistike v brazílskej Mairiporã. Vzhľadom na svoju formu a predchádzajúce zdravotné problémy sa rozhodol v pretekoch neštartovať. Nenastúpi ani do druhého kola svetového pohára, ktoré sa uskutoční už tento víkend, taktiež v Brazílii.

Včera 10:37 Dusty Days v Kálnici s účasťou svetových jazdcov!

V kálnickom bikeparku to bude v najbližších dňoch žiť a to poriadne. Uskutoční sa totoiž freeride akcia s názvom Dusty Days, na ktorú sú pozvaní tí najlepší svetoví jazdci!

15.04.2024 Video: Victor Koretzky sa po pretekoch v XCC pustil do tímového kolegu Vidaurre Kossmanna.

Pretekári tímu Specialized Factory Racing si mali po pretekoch v Short Tracku čo vysvetľovať. Úspešnejší z tejto dvojice Martin Vidaurre Kossmann skončil v sobotu na treťom mieste a Victor Koretzky obsadil 4. pozíciu, s ktorou očividne nebol spokojný.

Zavrieť reklamu