Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

CTM predstavuje nový model Ridge 29″ v jesennom videu Edge Of The Ridge

Minulý rok sme dôsledne pracovali na vývoji, zlepšovaní a vychytávaní aj tých najmenších detailov úplne nového modelu trailového celoodpruženého bicykla s 29-palcovými kolesami. Tešíme sa, že vám môžeme v kolekcii 2017 predstaviť CTM Ridge v troch prevedeniach - základný model, Xpert a najvyšší Pro.
Biker
CTM predstavuje nový model Ridge 29″ v jesennom videu Edge Of The Ridge

Ako prvý mal možnosť vyskúšať produkčnú vzorku Ridge Pro pretekár CTM Racing Teamu Lukáš Učeň na trailoch v okolí Rajeckých Teplíc a v Bikeparku v Kálnici. Krásnu jesennú prírodu zachytil vo videu Roman Pichnarčík a na fotkách Marek Švančara.
Pýtate sa, či je Ridge pre vás vhodný? Ridge je dokonalým horským bicyklom pre náročných i menej skúsených jazdcov, pretože v oboch prípadoch dokáže posúvať vaše schopnosti a zážitok z jazdy na úplne nový level. Ak máte radi nové výzvy, rýchlosť a adrenalín, Ridge si určite zamilujete. Je spojením vlastností trailového bicykla a efektivity XC bicyklov, takže môže byť skvelou voľbou na každodenné jazdenie, niekoľkodňové výlety, rovnako, ako aj pre výkonnostných cyklistov na maratónoch. Geometria bicykla je vyvinutá pre 29-palcové kolesá, trailový hlavový uhol (68°), kratšia zadná stavba (445 mm) a väčší priemer kolies (29″) zaisťujú stabilitu a dobré ovládanie aj vo vysokej rýchlosti. So 130 mm zdvihom a tlmením od Rock Shox resp. Manitou a trailovými plášťami WTB Trail Boss je Ridge spoľahlivým a stabilným bicyklom v zjazde, pričom pohodlie počas šliapania umocňuje teleskopická sedlovka (v prípade modelov Xpert a Pro). Overený systém pruženia FSS (Floating Shock Suspension) zabezpečuje plynulé tlmenie v zjazdoch a tiež počas brzdenia či s plne zabrzdeným kolesom, kedy zostáva tlmič stále aktívny aj pri jazde v náročnom teréne. FSS tiež poskytuje plnú stabilitu a pohodlie v akýchkoľvek podmienkach a ani v prudkých stúpaniach tak nestrácate vyvinutú silu a energiu zo šliapania. Čo je to teda Ridge? Ridge je obratný trailový horský bicykel s veľkými kolesami, ktorý nepochybne uspokojí potreby každého nadšenca horskej cyklistiky. www.ctm.sk

Aktuality

10:17 Wout van Aert aj Jasper Stuyven musia podstúpiť operácie po hrozivom hromadnom páde.

Van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier, zatiaľ čo Stuyven má zlomenú kľúčnu kosť. Obaja sú hospitalizovaný v nemocnici v belgickom Herentals.

Včera 23:17 Wout van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier.

Tím Visma – Lease a Bike pôvodne informoval o „zlomeninách niekoľkých rebier a kľúčnej kosti“, no neskôr večer sa objavili správy, že má aj fraktúru hrudnej kosti. Rozsiahle zranenia utrpel pri hromadnom páde na pretekoch Dwars door Vlaanderen. (Domestique)

Včera 18:49 Wout van Aert si pri hrozivom páde zlomil rebrá aj kľúčnu kosť.

Van Aert mal tento rok dva veľké ciele – monumenty Okolo Flámska a Paríž-Roubaix. Na žiadnom z nich sa však nezúčastní pre početné zranenia, ktoré utrpel na klasike Dwars door Vlaanderen.

Včera 17:24 Matteo Jorgenson je prvým Američanom, ktorý vyhral klasiku Dwars door Vlaanderen.

Belgickú klasiku poznačil hrozivý hromadný pád 68 pred cieľom, po ktorom museli previezť do nemocnice Wouta van Aerta a na zemi skončil aj Mads Pedersen a osem ďalších jazdcov.

Včera 17:03 Demi Vollering môže byť prvou cyklistkou s miliónovou zmluvou, po sezóne končí v tíme SD Worx.

„V našom tíme nemôžeme mať dve pretekárky takejto úrovne,“ povedal šéf tímu Danny Stam po nedávnom predĺžení zmluvy s Lotte Kopecky.

Zavrieť reklamu