Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

CLOUD 352 – viac než aerodynamika a ventilácia

Cloud 352 je úplne nový koncept triatlonovej prilby s "Dual AEROSystémom", technológiou, ktorá umožňuje prispôsobenie prilby prostrediu, v ktorom sa jazdec pohybuje pomocou vymeniteľných krytov dávajúcim prilbe nové možnosti. Prilba Cloud 352 bola vytvorená pre triatlonistov a cyklistov, ktorí chcú maximalizovať svoj výkon s pomocou zlepšenia aerodynamiky bez obetovania skvelého odvetrávania.
Biker
CLOUD 352 – viac než aerodynamika a ventilácia

Myšlienkou vývoja prilby bolo dosiahnutie čo najlepších aerodynamických vlastností za všetkých podmienok. Vždy sa staráme o čo najlepšiu ventiláciu pre danú aktivitu, preto sme vyvinuli kombináciu dvoch vymeniteľných krytov – Dual AEROSystem. Oddelenie výskumu a vývoja Catlike skúmalo najprv správanie rozdielnych tvarov krytov pre nájdenie aerodynamicky čo najvhodnejšieho sklonu ventilačných otvorov. Vznikol tak „priedušný sieťovaný kryt“ dohromady s 352 otvormi umožňujúcimi konštantné prúdenie vzduchu pri zachovaní výnimočnej aerodynamiky. Vznikla tak najodvetranejšia aerodynamická prilba na svete.Jednoduchým systémom možno priedušný sieťovaný kryt vymeniť za Velodrom kryt, ktorý poskytuje ešte lepšie aerodynamické vlastnosti vďaka úplne hladkému povrchu. Okrem toho dodáva jazdcovi zvýšenú ochranu hlavy a ochranu pred dažďom.
Aj pri použití plného Velodrom krytu je odvetranie prilby Cloud 352 výnimočné vďaka Dual Flow technológii, ktorá umožňuje prúdenie vzduchu kanálmi medzi prednými a zadnými ventilačnými otvormi. Hlava, ako hlavný snímač teploty tela, tak má zabezpečené nepretržité ochladzovanie. Nová technológia Dual AEROSystem tak umožňuje adaptáciu prilby presne podľa potrieb jazdca s istotou získania maximálnej aerodynamiky a nepretržitej ventilácie. Cloud 352 je vybavený novým rozdeľovačom popruhov pod ušami a umožňuje tak jednoduché nastavenie popruhov. Vďaka jeho pozícii je možné jednoducho nastavovať popruhy priamo pod bradou. Nový systém je jednoduchý, spoľahlivý a rýchly. Viditeľnosť cyklistov na ceste je dôležitý aspekt pri jazde v noci, alebo za zhoršených viditeľnostných podmienok. Pretože je pre nás bezpečnosť na prvom mieste, je model Cloud 352 vybavený reflexnými nálepkami pre rýchlu detekciu jazdcov ostatnými účastníkmi cestnej premávky.Veľkosti:
SM 54-56cm
MD 57-59cm
LG 60-62cm

cena: 179 Euro
www.cyklosvec.cz/catlike

Aktuality

15:26 Decathlon dal do predaja repliky bicyklov Van Rysel RCR Pro tímu AG2R. Po pár hodinách boli vypredané.

V utorok pridal Decathlon do ponuky cestné bicykle, na ktorých pretekajú jazdci tímu Decathlon AG2R La Mondiale. S cenou 9000 eur boli vypredané už na ďalší deň.

11:39 Strávil som týždeň s Petrom Saganom na tréningovom kempe vo Finale Ligure.

Keď ma Mišo Kolář oslovil s ponukou ísť do Talianska na týždenné sústredenie, na ktorom bude aj Peter Sagan, nemohol som odmietnuť. Už len možnosť byť v prítomnosti takej legendy ako Peter je niečo, čo sa jednoducho neodmieta.

09:46 Video: Premrznutého Mattiasa Skjelmoseho museli odniesť v rukách pred koncom Valónskeho šípu.

Dánsky pretekár tímu Lidl-Trek odstúpil z ardénskej klasiky 40 km pred cieľom. Preteky poznačilo chladné a daždivé počasie, ktoré vyradilo mnohých favoritov a preteky dokončilo len 44 cyklistov zo 175 štartujúcich.

09:32 Stevie Williams bol najsilnejší v stúpaní Mur de Huy a na Valónskom šípe dosiahol najväčší úspech v kariére.

Britský jazdec tímu Israel-Premier Tech zaútočil 300 metrov pred cieľom a zvíťazil pred druhým Kevinom Vauquelinom (Arkéa-Samsic) a Maximom Van Gilsom (Lotto-Dstny).

Včera 12:11 RockShox predstavil novú vidlicu Psylo, ktorá je postavená na základoch Lyrik a Pike a stojí polovicu.

Táto vidlica je určená na trailové jazdenie, má byť postavená s ohľadom na nižšiu cenu a má novú patrónu DebonAir.

Zavrieť reklamu