Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

CLOUD 352 – viac než aerodynamika a ventilácia

Cloud 352 je úplne nový koncept triatlonovej prilby s "Dual AEROSystémom", technológiou, ktorá umožňuje prispôsobenie prilby prostrediu, v ktorom sa jazdec pohybuje pomocou vymeniteľných krytov dávajúcim prilbe nové možnosti. Prilba Cloud 352 bola vytvorená pre triatlonistov a cyklistov, ktorí chcú maximalizovať svoj výkon s pomocou zlepšenia aerodynamiky bez obetovania skvelého odvetrávania.
Biker
CLOUD 352 – viac než aerodynamika a ventilácia

Myšlienkou vývoja prilby bolo dosiahnutie čo najlepších aerodynamických vlastností za všetkých podmienok. Vždy sa staráme o čo najlepšiu ventiláciu pre danú aktivitu, preto sme vyvinuli kombináciu dvoch vymeniteľných krytov – Dual AEROSystem. Oddelenie výskumu a vývoja Catlike skúmalo najprv správanie rozdielnych tvarov krytov pre nájdenie aerodynamicky čo najvhodnejšieho sklonu ventilačných otvorov. Vznikol tak „priedušný sieťovaný kryt“ dohromady s 352 otvormi umožňujúcimi konštantné prúdenie vzduchu pri zachovaní výnimočnej aerodynamiky. Vznikla tak najodvetranejšia aerodynamická prilba na svete.Jednoduchým systémom možno priedušný sieťovaný kryt vymeniť za Velodrom kryt, ktorý poskytuje ešte lepšie aerodynamické vlastnosti vďaka úplne hladkému povrchu. Okrem toho dodáva jazdcovi zvýšenú ochranu hlavy a ochranu pred dažďom.
Aj pri použití plného Velodrom krytu je odvetranie prilby Cloud 352 výnimočné vďaka Dual Flow technológii, ktorá umožňuje prúdenie vzduchu kanálmi medzi prednými a zadnými ventilačnými otvormi. Hlava, ako hlavný snímač teploty tela, tak má zabezpečené nepretržité ochladzovanie. Nová technológia Dual AEROSystem tak umožňuje adaptáciu prilby presne podľa potrieb jazdca s istotou získania maximálnej aerodynamiky a nepretržitej ventilácie. Cloud 352 je vybavený novým rozdeľovačom popruhov pod ušami a umožňuje tak jednoduché nastavenie popruhov. Vďaka jeho pozícii je možné jednoducho nastavovať popruhy priamo pod bradou. Nový systém je jednoduchý, spoľahlivý a rýchly. Viditeľnosť cyklistov na ceste je dôležitý aspekt pri jazde v noci, alebo za zhoršených viditeľnostných podmienok. Pretože je pre nás bezpečnosť na prvom mieste, je model Cloud 352 vybavený reflexnými nálepkami pre rýchlu detekciu jazdcov ostatnými účastníkmi cestnej premávky.Veľkosti:
SM 54-56cm
MD 57-59cm
LG 60-62cm

cena: 179 Euro
www.cyklosvec.cz/catlike

Aktuality

Včera 17:48 Detaily a špecifikácia pretekárskeho špeciálu Trek Madone SLR Madsa Pedersena.

Bicykel s unikátnym dizajnom priniesol Pedersenovi šťastie a pripísal si na ňom víťazstvo na belgickej klasike Gent-Wevelgem.

Včera 17:01 Wout van Aert má za sebou operáciu, na bicykel však tak skoro nevysadne.

Pri páde na klasike Dwars door Vlaandren utrpel Van Aert zlomeniny siedmich rebier, hrudnej aj kľúčnej kosti.Pri páde na klasike Dwars door Vlaandren utrpel Van Aert zlomeniny siedmich rebier, hrudnej aj kľúčnej kosti.

Včera 16:29 Vanesa Petrovská končí v tíme NS Bikes UR Team.

Oznámila to dnes prostredníctvom sociálnej siete Instagram.

Včera 10:17 Wout van Aert aj Jasper Stuyven musia podstúpiť operácie po hrozivom hromadnom páde.

Van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier, zatiaľ čo Stuyven má zlomenú kľúčnu kosť. Obaja sú hospitalizovaný v nemocnici v belgickom Herentals.

27.03.2024 Wout van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier.

Tím Visma – Lease a Bike pôvodne informoval o „zlomeninách niekoľkých rebier a kľúčnej kosti“, no neskôr večer sa objavili správy, že má aj fraktúru hrudnej kosti. Rozsiahle zranenia utrpel pri hromadnom páde na pretekoch Dwars door Vlaanderen. (Domestique)

Zavrieť reklamu