Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

BAJKULA – Lyžiarske prilby a okuliare GIRO – bezpečne a štýlovo

Ak vlastníte našu vernostnú kartu BAJKULA, poskytneme vám na lyžiarske prilby a okuliare GIRO zľavu.
Biker
BAJKULA – Lyžiarske prilby a okuliare GIRO – bezpečne a štýlovo

Milí priatelia,

mnohí z nás v zime na čas vymenia bicykel za lyže, snowboard, bežky alebo iné hračky na sneh, preto sme sa rozhodli rozšíriť náš aktuálny sortiment aj o zimné, vysoko kvalitné doplnky – lyžiarske prilby a okuliare GIRO. Značka GIRO a jej cyklistické prilby najrôznejších tried majú v našej predajni veľký ohlas, preto veríme, že vás osloví aj vybraná zimná kolekcia.

Ponúkame dámske, pánske, ale i detské modely, vhodné na široké spektrum použitia – od lyžovania, cez korčuľovanie a skialp, až po bajkovanie na snehu pre skalných nadšencov. 🙂

Lyžiarske prilby GIRO sú nielen ľahké, pohodlné a odolné, sú aj štýlové a ich moderný dizajn bude skvelým doplnkom vášho outfitu. Najdôležitejším prvkom je však bezpečnosť. GIRO preto používa najmodernejšie technológie, napr. systém MIPS, ktorý tlmí pôsobenie rotačných síl pri páde a môže tak zabrániť závažnejšiemu poraneniu hlavy a mozgu. Prilby sú taktiež kvalitne odvetrané, polstrované a majú praktický klips na pripevnenie lyžiarskych okuliarov.

Lyžiarske okuliare GIRO sú rovnako štýlové, majú nízku hmotnosť a rôznorodé farebné prevedenia. Ľahko ich tak zladíte s prilbou a inými doplnkami. GIRO využíva pri výrobe technológie firmy ZEISS – experta na optiku, čoho výsledkom je perfektné, neskreslené a jasné videnie a tie najlepšie vlastnosti.

Ak vlastníte našu vernostnú kartu BAJKULA, poskytneme vám na lyžiarske prilby a okuliare GIRO zľavu. Navyše sme pre vás na február pripravili AKCIU. Ak si u nás zakúpite nový bicykel modelového radu 2016 v hodnote nad 1000 € akejkoľvek značky alebo FAT BIKE značky TREK a FELT, pribalíme vám k nemu spomínanú lyžiarsku prilbu alebo okuliare GIRO. Akcia platí do konca februára 2016.

Viac informácií o produktoch GIRO SNOW a o AKCII nájdete TU!

Tešíme sa na vás!

váš bajkula tím

www.bajkula.sk



Aktuality

15:42 Kultová značka bicyklov Kona je na predaj.

Do problémov sa dostal ďalší veľký a svetoznámy výrobca bicyklov Kona Bikes. Táto pôvodne kanadská značka bola ústrednou v cyklistickom boome počas 90. rokov. Aktuálne však prechádza turbulentným obdobím s neistou budúcnosťou.

15:10 Preteky Okolo Slovenska prevedú jazdcov z Podunajskej nížiny až po Tatry a nový je okrem trate aj ich termín.

68. ročník medzinárodných pretekov Okolo Slovenska sa uskutoční od 26. do 30. júna. Pozostávať bude z úvodnej tímovej časovky a následných štyroch etáp. Svoju účasť v pretekoch potvrdili tri tímy World Tour a sedem profesionálnych kontinentálnych tímov a desať kontinentálnych tímov, ktoré sa pobijú o UCI body.

11:02 Preteky 1. kola KENNY Slovenského pohára v endure na Baťovych trailoch v Partizánskom sú zrušené.

Organizátori museli k tomuto kroku pristúpiť, kvôli šíreniu sa afrického moru ošípaných v tejto a v priľahlých lokalitách.

Včera 17:07 Musíte vidieť: Postapokalyptické freeride rodeo v podaní Jakuba Vencla.

Tak by sa v skratke dalo charakterizovať nové video tohto českého slopestyle jazdca a freeridera. Kulisy bane dodávajú celému projektu poriadnu dávku atmosféry a toto video naozaj stojí za to, aby ste si ho pustili viackrát.

22.04.2024 Fotogaléria: Pozrite si najlepšie zábery z 2. kola svetového pohára XCO v brazílskej Araxá.

Najmä mužské preteky boli mimoriadne napínavé a rozhodlo sa v nich až v záverečnom šprinte štyroch pretekárov. Najrýchlejším v ňom bol dánsky jazdec Simon Andreassen. V ženách preteky ovládla Haley Batten, ktorá o svojom víťazstve rozhodla v poslednom kole.

Zavrieť reklamu