Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

POZVÁNKA: Adrenalin Film Festival prichádza v novembri do Bratislavy

Od 7. do 10. novembra sa bude v Bratislave konať uź po štvrtý-krát filmové podujatie Adrenalin Film Festival. Ten nám opäť predstaví tie najlepšie adrenalínové filmy tejto sezóny, takže tí čo majú radi extémne športy, by ho určite nemali vynechať.
Biker

Organizátor festivalu pripravil tiež pár diskusií ako napr. debatu s našim nádejným talentom v oblasti snowboardingu Samom Jarošom či cestopisnú prezentáciu s Michalom Csáderom, ktorý už pol roka objavuje Azory vďaka svojej záľube v surfovaní. Poďme si však predstaviť výber tých najzaujímavejších filmov, ktoré budú môcť návštevníci na festivale vidieť.
Medzi filmami sa tento rok predstaví napríklad skvelý titul The Fourth Phase od produkcií Brainfarm & Red Bull Media House. Ak vám niečo hovoria staršie snowboardové filmy Art of Flight, alebo That’s It That’s All, tak potom asi viete, čo môžete od tohto filmu očakávať. Za posledné roky nevzniklo v rámci snowboardingu veľa filmov, ktoré by vzbudili tak veľký záujem širokej verejnosti ako práve tieto dva. Travis Rice – režisér a zároveň aj hlavná hviezda filmu spolu s produkciami Brainfarm a Red Bull Media House sa tento rok pokúsili posunúť latku opäť o čosi vyššie a myslíme, že sa im to naozaj podarilo. Film The Fourth Phase mal jednodňovú online premiéru začiatkom októbra, na našom festivale si ho však budete môcť vychutnať vo veľkej sále Kina Lumière, takže silný zážitok je zaručený.
Trailer:

Ďalším festivalovým tipom je film Ruin and Rose z americkej produkcie Matchstick Productions. Podľa nás ide o jeden z najlepších freeski titulov tejto sezóny. Chalani z MSP sú známi skvelými zábermi, dych berúcou scenériou a tiež skvelou zostavou, ktorá za filmom stojí. Vo filme sa predstavia hviezdy ako Mark Abma, Sammy Carlson, Markus Eder, Zack Giffin, Sander Hadley, Russ Henshaw, Eric Hjorleifson a veľa ďalších. Film sa natáčal v rôznych destináciách – od Aljašky, Rakúska, Britskej Kolumbie až po slnečnú Kaliforniu, Francúzsko, Švajčiarsko, či Namíbiu.

Trailer:

Celkovo je festivalová ponuka veľmi pestrá – podujatie ponúkne tiež niekoľko zaujímavých dokumentov ako napríklad biografiu o legende snowboardingu Eerovi Ettalovi s názvom Ender, či film o ochrane prírody v Britskej Kolumbii Jumbo Wild. V programe bude mať zastúpenie aj skateboardový film Holy Stokes! a milovníkov surfingu určite osloví Psychic Migrations z dielne značky Volcom. A ak majú podaktorí z vás radi rôzne kvízy, tak organizátor sa rozhodol zaradiť tento rok do programu vôbec prvý kvíz (možno aj na Slovensku) zameraný len na extrémne športy. Tak ešte stále váhate či podujatie navštíviť?Event na Facebooku: https://www.facebook.com/events/1043410762442623/
Stránka festivalu: www.adrenalinfestival.sk

Aktuality

Včera 12:15 Video: Victor Koretzky sa po pretekoch v XCC pustil do tímového kolegu Vidaurre Kossmanna.

Pretekári tímu Specialized Factory Racing si mali po pretekoch v Short Tracku čo vysvetľovať. Úspešnejší z tejto dvojice Martin Vidaurre Kossmann skončil v sobotu na treťom mieste a Victor Koretzky obsadil 4. pozíciu, s ktorou očividne nebol spokojný.

Včera 11:06 Fotogaléria: Najlepšie zábery z úvodného kola Svetového pohára v XCO v brazílskej Mairiporã.

Úvodné kolo v Brazílii bolo ohromne napínavé a plné zvratov. Najrýchlejšími jazdcami sa napokon stali Švédka Jenny Rissveds a Američan Chritopher Blevins.

Včera 10:51 Jenny Rissveds a Chritopher Blevins ovládli v napínavých pretekoch prvé kolo svetového pohára XCO v brazílskej Mairiporã.

Svetový pohár v horskej cyklistike odštartoval svojou prvou zastávkou v brazílskej Mairiporã. Elitní jazdci zvádzali súboje do úplného konca pretekov a o víťazoch sa rozhodovalo až v poslednom kole.

14.04.2024 Tom Pidcock bol v záverečnom šprinte štvorčlennej skupiny Amstel Gold Race najrýchlejší, Van der Poel mimo boja o víťazstvo.

Na druhom mieste v pretekoch skončil švajčiarsky jazdec Marc Hirschi, ktorý bol počas celých pretekov naozaj aktívny, avšak v šprinte na Pidcocka nestačil. Na treťom mieste v pretekoch skončil Tiesj Benoot.

14.04.2024 Video: Marianne Vos vyhrala Amstel Gold Race, potom čo Lorena Wiebes oslavovala víťazstvo predčasne.

O tom, že oslavovať víťazstvo sa má až po prejdení cieľovej čiary sa tentokrát presvedčila Lorena Wiebes, ktorá zdvihla ruky z riadidiel priskoro.

Zavrieť reklamu