Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Tlačové správy

Zažite športové leto – INTERSPORT bude pri tom

„Sport to the people" – presne pod týmto mottom prebieha Športové leto na Slovensku. Na svoje si prídu nadšenci behu, cyklistiky aj triatlonu. Doprajte si počas letných dní pohyb počas kvalitných športových podujatí. Môžete sa tešiť aj na zaujímavé ceny, program a poradenstvo pod záštitou značky INTERSPORT.
Biker

Cross Triatlon

Príďte si zasúťažiť v krásnom prostredí Liptova, v obci Liptovský Trnovec. 26. augusta sa uskutoční v rámci série 123athlon podujatie CROSS TRIATLON. Účastníci preplávajú 500 m vo vodách Liptovskej Mary, absolvujú 15 km na bicykli a zabehnú 5 km po poľnej ceste. Na záver budú ocenení 3 najlepší súťažiaci v rámci kategórií s názvami jednotlivec a štafety, a dozvieme sa i mená 3 víťazov celej série 123athlon, ktorej súčasťou sú aj podujatia NIGHT RUN a CROSS DUATLON. Generálnym partnerom a zároveň spoluorganizátorom celej série podujatí je značka INTERSPORT.

Súťažná cyklistika

Pokiaľ máte na Liptov ďaleko, v rovnakom dátume (26. augusta) bude prebiehať v poradí už 3. ročník Prešovského cyklomaratónu s hlavným partnerom značkou INTERSPORT, s podtitulom: ,,Vypnime počítače, televízory, opusťme gauče a hor sa do prírody.“ Cyklisti si môžu vybrať hneď zo štyroch okruhov. V cieli na nich bude čakať zaujímavá tombola. Okrem toho sa ocenenia dočká aj najstarší účastník pretekov a súťažiaci, ktorý bude za pretekmi merať najdlhšiu cestu.

Pre bežcov

Milovníci behu by si vo svojich kalendároch mali určite zakrúžkovať dátum 1. september. Bude patriť Podtatranského polmaratónu v rámci finále série Tatry v pohybe – Prestige Tour. 21-kilometrová trať začína v Poprade a prechádza cez Spišskú Teplicu až do mesta Svit. Víťazi behu a tomboly sa opäť môžu tešiť na zaujímavé ceny od partnera INTERSPORT.

Zabehať si na príťažlivej trase okolo Bojnického zámku cez areál bojnických kúpeľov, si zase môžete prísť 17. septembra, kedy sa bude konať 3. ročník behu HornonitRUN. Pitný režim a atraktívne ceny pre víťazov venuje opäť INTERSPORT.

Pokiaľ ide o šport, na Slovensku je často vyhľadávanou adresou práve značka INTERSPORT – patrí k nej kvalitné športové vybavenie, ako aj podpora rôznorodých športových podujatí. Jej zákazníci sa môžu spoľahnúť na profesionálny prístup, nakoľko väčšina zamestnancov predajní sú sami aktívni športovci. Samozrejmosťou je tak prvotriedne poradenstvo v danom odvetví.

O nás

INTERSPORT Slovensko zahŕňa od januára 2017 celkovo 11 obchodníkov INTERSPORT s 25 predajňami po celom Slovensku a ďalších 7 požičovní športových potrieb INTERSPORT Rent. INTERSPORT zamestnáva na Slovensku približne 320 ľudí. Celková plocha predajní predstavuje 18 500 m2. INTERSPORT Slovensko je súčasťou skupiny INTERSPORT Austria s celkovým počtom 138 obchodníkov v Rakúsku, Čechách a na Slovensku.

Kontakt

INTERSPORT SK s.r.o.
Rožňavská 12
821 04 Bratislava
intersport_@_intersport.sk
www.intersport.sk

Aktuality

10:17 Wout van Aert aj Jasper Stuyven musia podstúpiť operácie po hrozivom hromadnom páde.

Van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier, zatiaľ čo Stuyven má zlomenú kľúčnu kosť. Obaja sú hospitalizovaný v nemocnici v belgickom Herentals.

Včera 23:17 Wout van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier.

Tím Visma – Lease a Bike pôvodne informoval o „zlomeninách niekoľkých rebier a kľúčnej kosti“, no neskôr večer sa objavili správy, že má aj fraktúru hrudnej kosti. Rozsiahle zranenia utrpel pri hromadnom páde na pretekoch Dwars door Vlaanderen. (Domestique)

Včera 18:49 Wout van Aert si pri hrozivom páde zlomil rebrá aj kľúčnu kosť.

Van Aert mal tento rok dva veľké ciele – monumenty Okolo Flámska a Paríž-Roubaix. Na žiadnom z nich sa však nezúčastní pre početné zranenia, ktoré utrpel na klasike Dwars door Vlaanderen.

Včera 17:24 Matteo Jorgenson je prvým Američanom, ktorý vyhral klasiku Dwars door Vlaanderen.

Belgickú klasiku poznačil hrozivý hromadný pád 68 pred cieľom, po ktorom museli previezť do nemocnice Wouta van Aerta a na zemi skončil aj Mads Pedersen a osem ďalších jazdcov.

Včera 17:03 Demi Vollering môže byť prvou cyklistkou s miliónovou zmluvou, po sezóne končí v tíme SD Worx.

„V našom tíme nemôžeme mať dve pretekárky takejto úrovne,“ povedal šéf tímu Danny Stam po nedávnom predĺžení zmluvy s Lotte Kopecky.

Zavrieť reklamu