Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Súťažte s Bikerom o retro helmu

Biker
Súťažte s Bikerom o retro helmu

Pozrite si video a ak správne odpoviete na súťažnú otázku: „Akej farby má Táňa vo videoklipe čelenku?“ budete zaradení do žrebovania o krásnu koženú retro helmu!
Správne odpovede posielajte na adresu: divino@divino.sk najneskôr do 17.8. 2015.


Aj 2-násobnú majsterku sveta v cyklotriale Tatianu Janíčkovú zlákalo retro! Na chvíľu presedlala z akčného trialového bikeu na klasický a elegantný retro bike a ako sa jej darilo na tomto bickli brázdiť historické miesta Slovenka sa dozviete v aktuálnom videu BUDIŠ.

Súťaž o retro helmu bola ukončená!
Srdečne gratulujeme výherkyni Veronike Kosorínovej, ktorá môže od dnešného dňa brázdiť ulice v jedinečnej a štýlovej Budiš retro helme!
Všetkým zúčastneným ďakujeme za ich odpovede a ak ste náhodou súťažné video ešte nevideli, stačí kliknúť sem.

Aktuality

Včera 12:15 Video: Victor Koretzky sa po pretekoch v XCC pustil do tímového kolegu Vidaurre Kossmanna.

Pretekári tímu Specialized Factory Racing si mali po pretekoch v Short Tracku čo vysvetľovať. Úspešnejší z tejto dvojice Martin Vidaurre Kossmann skončil v sobotu na treťom mieste a Victor Koretzky obsadil 4. pozíciu, s ktorou očividne nebol spokojný.

Včera 11:06 Fotogaléria: Najlepšie zábery z úvodného kola Svetového pohára v XCO v brazílskej Mairiporã.

Úvodné kolo v Brazílii bolo ohromne napínavé a plné zvratov. Najrýchlejšími jazdcami sa napokon stali Švédka Jenny Rissveds a Američan Chritopher Blevins.

Včera 10:51 Jenny Rissveds a Chritopher Blevins ovládli v napínavých pretekoch prvé kolo svetového pohára XCO v brazílskej Mairiporã.

Svetový pohár v horskej cyklistike odštartoval svojou prvou zastávkou v brazílskej Mairiporã. Elitní jazdci zvádzali súboje do úplného konca pretekov a o víťazoch sa rozhodovalo až v poslednom kole.

14.04.2024 Tom Pidcock bol v záverečnom šprinte štvorčlennej skupiny Amstel Gold Race najrýchlejší, Van der Poel mimo boja o víťazstvo.

Na druhom mieste v pretekoch skončil švajčiarsky jazdec Marc Hirschi, ktorý bol počas celých pretekov naozaj aktívny, avšak v šprinte na Pidcocka nestačil. Na treťom mieste v pretekoch skončil Tiesj Benoot.

14.04.2024 Video: Marianne Vos vyhrala Amstel Gold Race, potom čo Lorena Wiebes oslavovala víťazstvo predčasne.

O tom, že oslavovať víťazstvo sa má až po prejdení cieľovej čiary sa tentokrát presvedčila Lorena Wiebes, ktorá zdvihla ruky z riadidiel priskoro.

Zavrieť reklamu