Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Starajte sa o svoje kĺby!

Optimálna hmotnosť a dostatočná fyzická aktivita sú predpokladom pre zdravie našich kĺbov. Pokiaľ však fyzická záťaž nie je dostatočná, či je naopak nadmerná (čo sa stáva napríklad aktívnym športovcom), naše kĺby trpia. Je preto vhodné sa o ne adekvátne starať. Produkty Proenzi® poskytujú kĺbom komplexnú starostlivosť a sú určené pre široké spektrum ľudí na základe ich individuálnych potrieb. „Čoraz viac tridsiatnikov sa začína zaujímať o svoje kĺby. Často celodenné sedavé zamestnanie a potom fyzické zaťaženie spojené s preťažením kĺbov a aj s nadváhou vedú už v tomto veku k poškodeniu váhonosných - hlavne bedrových  a kolenných kĺbov. Je pozitívne, že čoraz viac ľudí si uvedomuje,  že je lepšie problémom predchádzať, než ich riešiť. Vek po tridsiatke je presne ten čas, kedy telo začne svojmu majiteľovi pripomínať zlé zaobchádzanie, ale ešte nie je neskoro na prevenciu. Proenzi® je výbornou cestou, ako zabezpečiť dobrý fundament pre pohybové ústrojenstvo do budúcnosti,“ hovorí MUDr. Ernest Caban, dlhoročný športový lekár a chirurg.  
Biker

Výnimočná revolúcia v starostlivosti o kĺby je ukrytá v Proenzi® Comfort. Jednoducho sa užíva – tabletu stačí rozpustiť v ústach. Proenzi® Comfort obsahuje účinné látky – N-acetylglukozamín (je východiskovou látkou kyseliny hyaulorónovej a chondroitínu v ľudskom tele, ktoré sú jedným zo základných zložiek kĺbovej chrupavky a ďalších spojivových tkanív), natívny kolagén typu II (v produkte je použitý vo svojej natívnej forme trojitej závitnice) a vitamín C (prispieva k správnej tvorbe kolagénu).

                                                    
 


Proenzi® Rapid + je určený na podporu všetkých kĺbov – kolenných, bedrových, kĺbov chrbtice a malých kĺbov rúk. Obsahuje Boswellin®, glukozamín sulfát, chondroitín sulfát a špeciálny ExPur complex. Boswellin® je bylinný výťažok z rastliny Boswellia serrata, ktorý pomáha udržiavať zdravé a pružné kĺby. ExPur complex je kombináciou natívneho kolagénu typu II a vitamínu C.
 


Proenzi® krém lokálne zmierňuje bolesti, prekrvuje a prehrieva bolestivé kĺby, čím napomáha k ich uvoľneniu. Obsahuje unikátnu kombináciu troch látok: glukozamín, Boswellin® a MSM. Navyše obsahuje zložky eukalyptu, borievkovú silicu, gáfor a mentol. Je ideálny pre všetkých, ktorí potrebujú rýchlu úľavu pre kĺby.


Všetky tieto prípravky sa odporúčajú pri zvýšenej telesnej námahe, nadváhe a u mladších ľudí ako starostlivosť o celý pohybový aparát.

Aktuality

16:29 Vanesa Petrovská končí v tíme NS Bikes UR Team.

Oznámila to dnes prostredníctvom sociálnej siete Instagram.

10:17 Wout van Aert aj Jasper Stuyven musia podstúpiť operácie po hrozivom hromadnom páde.

Van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier, zatiaľ čo Stuyven má zlomenú kľúčnu kosť. Obaja sú hospitalizovaný v nemocnici v belgickom Herentals.

Včera 23:17 Wout van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier.

Tím Visma – Lease a Bike pôvodne informoval o „zlomeninách niekoľkých rebier a kľúčnej kosti“, no neskôr večer sa objavili správy, že má aj fraktúru hrudnej kosti. Rozsiahle zranenia utrpel pri hromadnom páde na pretekoch Dwars door Vlaanderen. (Domestique)

Včera 18:49 Wout van Aert si pri hrozivom páde zlomil rebrá aj kľúčnu kosť.

Van Aert mal tento rok dva veľké ciele – monumenty Okolo Flámska a Paríž-Roubaix. Na žiadnom z nich sa však nezúčastní pre početné zranenia, ktoré utrpel na klasike Dwars door Vlaanderen.

Včera 17:24 Matteo Jorgenson je prvým Američanom, ktorý vyhral klasiku Dwars door Vlaanderen.

Belgickú klasiku poznačil hrozivý hromadný pád 68 pred cieľom, po ktorom museli previezť do nemocnice Wouta van Aerta a na zemi skončil aj Mads Pedersen a osem ďalších jazdcov.

Zavrieť reklamu