Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Športservis testovací deň 2017

Zažite najväčšiu testovaciu akciu v Bratislave a príďte si vyskúšať bicykel svojich snov!
Biker

Aby ste našli pre seba ten najlepší bicykel, Športservis pripravil už 7. testovací deň. Vyskúšať si budete môcť viac ako 70 bicyklov. Tento rok prinášame novinku, bicykle svetoznámej značky Santa Cruz! Okrem toho vyskúšajte to najlepšie od svetových značiek Scott, Giant, Rocky Mountain, Superior či kvalitné slovenské bicykle CTM a Kellys . Takto môžete medzi sebou porovnať modely a zajazdiť si na špičkových bicykloch úplne zadarmo.

Ako bude prebiehať Testovací deň

Horské, cestné aj elektrobicykle, to všetko nájdete na jednom mieste v nedeľu 14.mája od 10:00 do 16:00 na lúke Snežienka pri Železnej studienke pod spodnou stanicou lanovky na Kolibu.

Vybraný bicykel si budete môcť otestovať polhodinu, stačí, ak sa preukážete dvoma dokladmi s fotografiou. K dispozícii bude strážené miesto na odkladanie vašich vlastných bicyklov.

Športservis testovací deň – 14.5.2017 – Lúka Snežienka pri Železnej Studienke

www.sportservis.sk

Aktuality

16:01 Kompletne hliníková prehadzovačka? Vivo Cycling ukázali, na čom pracujú.

V súčasnosti dominujú trhu s pohonom a radením dve obrovské spoločnosti Shimano a Sram. To však nebráni menším spoločnostiam pokúsiť sa zabojovať o svojich zákazníkov. S klasickým dizajnom zrejme v tejto konkurencii neuspejete a tak prichádza Vivo Cycling s kompletne hliníkovou prehadzovačkou.

15:05 Canyon predstavil Neuron:ONfly, ide o vôbec prvý ľahký e-bike nemeckej značky.

Na jeho zostavenie využili v Canyon ľahký motor Bosch Performance Line SX, a tento bickykel má hmotnosť 19,1 kg.

Včera 15:42 Kultová značka bicyklov Kona je na predaj.

Do problémov sa dostal ďalší veľký a svetoznámy výrobca bicyklov Kona Bikes. Táto pôvodne kanadská značka bola ústrednou v cyklistickom boome počas 90. rokov. Aktuálne však prechádza turbulentným obdobím s neistou budúcnosťou.

Včera 15:10 Preteky Okolo Slovenska prevedú jazdcov z Podunajskej nížiny až po Tatry a nový je okrem trate aj ich termín.

68. ročník medzinárodných pretekov Okolo Slovenska sa uskutoční od 26. do 30. júna. Pozostávať bude z úvodnej tímovej časovky a následných štyroch etáp. Svoju účasť v pretekoch potvrdili tri tímy World Tour a sedem profesionálnych kontinentálnych tímov a desať kontinentálnych tímov, ktoré sa pobijú o UCI body.

Včera 11:02 Preteky 1. kola KENNY Slovenského pohára v endure na Baťovych trailoch v Partizánskom sú zrušené.

Organizátori museli k tomuto kroku pristúpiť, kvôli šíreniu sa afrického moru ošípaných v tejto a v priľahlých lokalitách.

Zavrieť reklamu