Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Špičkové cyklobatohy SOURCE

Na slovenský trh se dostávají vynikající cyklobatohy izraelské značky SOURCE, která je světovým lídrem ve výrobě a vývoji vaků na vodu
Biker
Špičkové cyklobatohy SOURCE

Žhavou novinkou je batoh SOURCE RIDE 15, který se nabízí ve čtyřech barevných variantách, disponuje několika reflexními prvky, praktickou integrovanou píšťalkou, rozšiřitelným úložným prostorem pro helmu či dvěma bočními kapsami na zip.

Pohodlné nošení zajišťují polstrovaná záda i popruhy. Batoh je navíc vyroben z lehkého odolného materiálu Ripstop 70D. Součástí batohu je třílitrový Widepac, v němž díky pokročilým technologiím vydrží čerstvá voda i několik dní. Vak je uložen v samostatné izolované kapse, má opletenou hadici a dobře drží teplotu tekutiny.

Navíc je naprosto hygienický, bezúdržbový, vyjímatelný a také ho jednoduše vysušíte. SOURCE RIDE 15 je zkrátka praktickým společníkem na vaše půldenní, ale i celodenní cyklo vyjížďky.

Cena: 99 Eur
Dovozce: Cyklo Žitný s.r.o.
www.cyklozitny.cz

Aktuality

16:28 Peter Sagan sa z Brazílie vrátil naspäť do Európy (+galéria).

Peter Sagan bol so svojím tímom Specialized Factory Racing na úvodnom kole Svetového pohára v horskej cyklistike v brazílskej Mairiporã. Vzhľadom na svoju formu a predchádzajúce zdravotné problémy sa rozhodol v pretekoch neštartovať. Nenastúpi ani do druhého kola svetového pohára, ktoré sa uskutoční už tento víkend, taktiež v Brazílii.

10:37 Dusty Days v Kálnici s účasťou svetových jazdcov!

V kálnickom bikeparku to bude v najbližších dňoch žiť a to poriadne. Uskutoční sa totoiž freeride akcia s názvom Dusty Days, na ktorú sú pozvaní tí najlepší svetoví jazdci!

Včera 12:15 Video: Victor Koretzky sa po pretekoch v XCC pustil do tímového kolegu Vidaurre Kossmanna.

Pretekári tímu Specialized Factory Racing si mali po pretekoch v Short Tracku čo vysvetľovať. Úspešnejší z tejto dvojice Martin Vidaurre Kossmann skončil v sobotu na treťom mieste a Victor Koretzky obsadil 4. pozíciu, s ktorou očividne nebol spokojný.

Včera 11:06 Fotogaléria: Najlepšie zábery z úvodného kola Svetového pohára v XCO v brazílskej Mairiporã.

Úvodné kolo v Brazílii bolo ohromne napínavé a plné zvratov. Najrýchlejšími jazdcami sa napokon stali Švédka Jenny Rissveds a Američan Chritopher Blevins.

Včera 10:51 Jenny Rissveds a Chritopher Blevins ovládli v napínavých pretekoch prvé kolo svetového pohára XCO v brazílskej Mairiporã.

Svetový pohár v horskej cyklistike odštartoval svojou prvou zastávkou v brazílskej Mairiporã. Elitní jazdci zvádzali súboje do úplného konca pretekov a o víťazoch sa rozhodovalo až v poslednom kole.

Zavrieť reklamu