Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Rudy Project Sterling Cannondale Replica

Doteraz bola vo farbách tímu Cannondale dostupná len najdrahšia varianta prilby Rudy Project. Taliansky výrobca prilieb a okuliarov  v tomto roku predstavil aj Cannondale verziu dostupnejšieho a veľmi populárneho  modelu Rudy Project Sterling.
Biker

Prilba má farbu Lime Blue White FluoShiny. Zadná časť je biela, s priestorom na nálepky tímu Cannondale, ktoré sú súčasťou balenia.

Všetky vlastnosti, ktorémajú  prilby Sterling boli pri Cannondale edícii samozrejme zachované. Prilba má 18 vetracích otvorov, pod bradou sa zapína prostredníctvom Fastex systému a je nastaviteľná po obvode a aj po výške. Súčasťou balenia je okrem nálepiek MTB šilt, odnímateľná sieťka proti hmyzu a taktiež náhradná výplň prilby v prípade, že preferuješ  skôr variantu bez sieťky.  Ďalšou veľmi populárnou vlastnosťou prilieb Sterling je tzv. EyewearDock – držiak na okuliare v hornej časti, ktorý ti bezpečne podrží okuliare v prípade, že ich zrovna nebudeš potrebovať.

Prilba je dodávaná v dvoch veľkostiach S/M (obvod hlavy 54-58cm) a L (59-61cm).

Hmotnosť menšej veľkosti je 280g a väčšej 310g.

Prilby a okuliare Rudy Project nájdeš v predajni Korcule.com na Černyševského 24 v Bratislave alebo na e-shope www.korcule.com

 

Aktuality

10:17 Wout van Aert aj Jasper Stuyven musia podstúpiť operácie po hrozivom hromadnom páde.

Van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier, zatiaľ čo Stuyven má zlomenú kľúčnu kosť. Obaja sú hospitalizovaný v nemocnici v belgickom Herentals.

Včera 23:17 Wout van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier.

Tím Visma – Lease a Bike pôvodne informoval o „zlomeninách niekoľkých rebier a kľúčnej kosti“, no neskôr večer sa objavili správy, že má aj fraktúru hrudnej kosti. Rozsiahle zranenia utrpel pri hromadnom páde na pretekoch Dwars door Vlaanderen. (Domestique)

Včera 18:49 Wout van Aert si pri hrozivom páde zlomil rebrá aj kľúčnu kosť.

Van Aert mal tento rok dva veľké ciele – monumenty Okolo Flámska a Paríž-Roubaix. Na žiadnom z nich sa však nezúčastní pre početné zranenia, ktoré utrpel na klasike Dwars door Vlaanderen.

Včera 17:24 Matteo Jorgenson je prvým Američanom, ktorý vyhral klasiku Dwars door Vlaanderen.

Belgickú klasiku poznačil hrozivý hromadný pád 68 pred cieľom, po ktorom museli previezť do nemocnice Wouta van Aerta a na zemi skončil aj Mads Pedersen a osem ďalších jazdcov.

Včera 17:03 Demi Vollering môže byť prvou cyklistkou s miliónovou zmluvou, po sezóne končí v tíme SD Worx.

„V našom tíme nemôžeme mať dve pretekárky takejto úrovne,“ povedal šéf tímu Danny Stam po nedávnom predĺžení zmluvy s Lotte Kopecky.

Zavrieť reklamu