Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Tlačové správy

Pozvánka: Airbag hero 3 v Košiciach

V Košiciach sa už tretí krát zabojuje o titul Airbag Hero. Elitní, ale aj amatérski slovenskí športovci predvedú extrémne akrobatické kúsky skokom do nafukovacieho vankúša.
Biker

Tretí ročník podujatia sa bude konať v Košiciach už 16. a 17. septembra 2017, kde sa o spomínaný titul zasúťaží v štyroch disciplínach – (BMX, MTB, snowboard a freestyle lyže).

Aj tento rok sa podujatia zúčastnia elitní slovenskí jazdci. Jedným z nich je aj Jakub Jágrik, ktorý si minulý rok vybojoval špeciálnu cenu poroty: „Veľmi rád sa zúčastním akcie aj tento rok. Aj keď mám do Košíc dobrý kus cesty, viem, že sa tam oplatí prísť. Je to mega akcia. Organizačná stránka je na jednotku a samozrejme si cením aj férovosť pri hodnotení závodov, čo sa v dnešnej dobe len tak nevidí.

O ďalšie víťazstvo príde zabojovať aj špičkový snowboardista Tomáš Kotian, ktorý minulý rok zvíťazil s double backflip, double frontflip, fs rodeo 720 mute a superman frontflip. „Ďakujem za pozvanie, na akciu sa veľmi teším, lebo je veľmi originálna a povedzte si, kedy ste naposledy videli skákať snowboardistov, freskierov a bikerov do vaku priamo v centre mesta počas leta? Asi nikdy. Aj toto je dôvod mojej účasti na tomto nezabudnuteľnom podujatí, zároveň sa budem snažiť obhájiť minuloročné víťazstvo.

Ani tento rok organizátori nezabudli na svojich divákov. Pripravený je bohatý sprievodný program a samozrejme aj pumptrack pre najmenších.

Ak chceš aj ty zažiť super deň plný adrenalínu, pohodovej atmosféry alebo zabojovať o titul Airbag Hero klikaj na www.airbaghero.com, kde sa dozvieš všetky potrebné informácie.

 

Prihlášky a ďalšie informácie: TU (http://airbaghero.com)

 

 

Podrobný program podujatia:

Sobota:

10:00 – 12:00 Snowboard / Freestyle ski – Voľné jazdenie

12:00 – 14:00 Snowboard / Freestyle ski – Finále

14:30 – 16:00 Bmx / Mtb – Voľné jazdenie

15:00 – 16:00 Súťaže pre deti – Pumptrack, preteky na odrážadlách, mini prekážková dráha

16:00 – 17:00 Bmx / Mtb – Finále AM

17:00 – 18:00 Bmx / Mtb – Finále PRO

19:00 – Vyhlásenie výsledkov

Nedeľa:

12:00 – 15:00 Voľné jazdenie a skoky do airbagu pre verejnosť

14:00 – 15:00 Súťaže pre deti – Pumptrack, preteky na odrážadlách, mini prekážková dráha

15:00 – 16:00 BMX / MTB – Best trick

16:00 – 18:00 Voľné jazdenie a skoky do airbagu pre verejnosť

18:00 – Záver

 

Kontakt na usporiadateľov:
web: www.enjoytheride.sk

FB: ENJOY the RIDE, Oz.,

 

 

Aktuality

17:14 Po Cape Epic potvrdzujú Števková s Krahulcovou výbornú formu aj na pretekoch 4 Islands, kde sú priebežne na 3. mieste (+ galéria).

Slovenské duo pretekárok Janka Keseg Števková s Martinou Krahulcovou nastúpili do ďalších etapových pretekov dvojíc, tentokrát v Chorvátsku na podujatí 4 Islands. V pretekoch sa im darí a zatiaľ v každej etape skončili na vynikajúcom 3. mieste!

16:30 Video: Toto je trať 2. kola svetového pohára XCO v brazílskej Araxá.

Minulý týždeň odštartoval seriál svetového pohára v horskej cyklistike podujatiami XCC a XCO v brazílskej Mairiporã. Pretekári mali niekoľko dní na oddych a doladenie formy a už počas soboty a nedele sa môžeme tešiť na druhé kolo svetového pohára.

15:58 Juan Pedro López je celkovým víťazom pretekov Okolo Álp, poslednú etapu vyhral Aurélien Paret-Peintre.

26-ročný Španiel si pripísal na talianskych etapových pretekoch svoje prvé profesionálne víťazstvo, keď vyhral tretiu etapu, a zároveň sa stal po prvýkrát víťazom celkovej klasifikácie.

11:13 Fotogaléria: Ako Peter Sagan jazdil aj varil na tréningovom kempe vo Finale Ligure.

„Takto dobre som sa necítil už asi 10 rokov,“ povedal Peter pri našej poslednej spoločnej večeri. „Som naozaj rád, že sme sa tu stretli takáto skvelá partia a dúfam, že sa takto ešte stretneme.“

10:49 Lukáš Kubiš vyhral Pardubické kritérium, druhý skončil Štoček.

Kubiš pokračuje v úspešnej sezóne víťazstvom kritéria v Pardubiciach, na ktorom skončil druhý ďalší Slovák Matúš Štoček a tretí finišoval víťazov český tímový kolega z Elkov-Kasper Daniel Mráz.

Zavrieť reklamu