Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

POZVÁNKA: Adrenalin Film Festival prichádza vo februári do Liptovského Mikuláša!

Po Bratislave prichádza Adrenalin Film Festival aj do Liptovského Mikuláša! V novembri 2016 odpremietal Adrenalin Film Festival v Bratislave až 20 filmových titulov zameraných nielen na snowboarding či freeskiing, ale aj surfing, skateboarding, či ďalšie športy.
Biker

Organizátori podujatia sa rozhodli tento krát výber filmov predstaviť aj v Liptovskom Mikuláši. Návštevníci z blízkeho aj ďalekého okolia si budú tak môcť pozrieť napríklad najočakávanejší film sezóny The Fouth Phase od Red Bull Media House/Brainfarm, športovú biografiu snowboardovej legendy Eera Ettalu pod názvom Ender od Pablo Productions, Tight Loose od Teton Gravity Reserach či enviro film Jumbo Wild od Sweetgrass Productions o ochrane prírody v Britskej Kolumbii. Samozrejme, premietať sa bude v najväčšej kinosále v Liptovskom Mikuláši a to v 4k kvalite. Organizátor pre vás pripravil tiež tombolu o permanentky do Jasnej, či pár ďalších hodnotných cien. Príďte si teda pozrieť výber TOP filmov tejto sezóny na veľkom plátne!

Vstupné: 4 EUR

PROGRAM:

23.2. o 18:00 ★ THE FOURT PHASE

USA, 90min,Red Bull Media House/Brainfarm, AJ titulky
Od tvorcov známeho filmu The Art of Flight, prichádza v tomto roku nový film The Fourth Phase. Je to jeden z najnákladnejších filmov vo svojom žánre a celý bol natočený na 4K kameru, silný zážitok zaručený!

23.2. o 20:15 ★ JUMBO WILD

USA, 60 min, Sweetgrass Productions/Patagonia, AJ titulky Patagonia predstavuje dokument Jumbo Wild – strhujúci film od Sweetgrass Productions o dlhoročnom boji aktivistov snažiacich sa o záchranu ikonickej Jumbo Valley. Vo filme uvidíte tiež krásne zábery a freeskiing v Britskej Kolumbii.

24.2. o 18:00 ★ TIGHT LOOSE

USA, 75 min, Teton Gravity Research, bez titulkov, AJ
Film Tight Loose nás zavedie všade od Indie až po Aljašku a vo filme sa predstavia jazdci ako Dane Tudor, Sammy Luebke, Dash Longe, Dylan Hood a ďalší. Pre nás jeden z TOP filmov sezóny, ktorý naladí pozitívnou energiou a krásnym lyžovaním.

24.2. o 20:00 ★ ENDER

FIN, 76 min, Pablo Films, bez titulkov, AJ
Ender je filmová biografia športovej kariéry Eera Ettalu, ktorý je za posledné desaťročie jedna z najvýraznejších postáv svetového snowboardingu. Sympatický Eero, silný príbeh a skvelý soundtrack robia z filmu Ender jeden z najlepších filmov tohtoročného festivalu.

Aktuality

16:28 Peter Sagan sa z Brazílie vrátil naspäť do Európy (+galéria).

Peter Sagan bol so svojím tímom Specialized Factory Racing na úvodnom kole Svetového pohára v horskej cyklistike v brazílskej Mairiporã. Vzhľadom na svoju formu a predchádzajúce zdravotné problémy sa rozhodol v pretekoch neštartovať. Nenastúpi ani do druhého kola svetového pohára, ktoré sa uskutoční už tento víkend, taktiež v Brazílii.

10:37 Dusty Days v Kálnici s účasťou svetových jazdcov!

V kálnickom bikeparku to bude v najbližších dňoch žiť a to poriadne. Uskutoční sa totoiž freeride akcia s názvom Dusty Days, na ktorú sú pozvaní tí najlepší svetoví jazdci!

Včera 12:15 Video: Victor Koretzky sa po pretekoch v XCC pustil do tímového kolegu Vidaurre Kossmanna.

Pretekári tímu Specialized Factory Racing si mali po pretekoch v Short Tracku čo vysvetľovať. Úspešnejší z tejto dvojice Martin Vidaurre Kossmann skončil v sobotu na treťom mieste a Victor Koretzky obsadil 4. pozíciu, s ktorou očividne nebol spokojný.

Včera 11:06 Fotogaléria: Najlepšie zábery z úvodného kola Svetového pohára v XCO v brazílskej Mairiporã.

Úvodné kolo v Brazílii bolo ohromne napínavé a plné zvratov. Najrýchlejšími jazdcami sa napokon stali Švédka Jenny Rissveds a Američan Chritopher Blevins.

Včera 10:51 Jenny Rissveds a Chritopher Blevins ovládli v napínavých pretekoch prvé kolo svetového pohára XCO v brazílskej Mairiporã.

Svetový pohár v horskej cyklistike odštartoval svojou prvou zastávkou v brazílskej Mairiporã. Elitní jazdci zvádzali súboje do úplného konca pretekov a o víťazoch sa rozhodovalo až v poslednom kole.

Zavrieť reklamu