Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Nový Rock Machine FIRESTORM 29“, Plášte PANARACER a Novinky Park Tool

Firestorm je šperk značky Rock Machine na veľkých kolesách. Špeciálne navrhnutý pre preteky v MTB maratóne, ale ľahko si poradí aj s traťami cross-country. Technológia spracovania karbónu je v plne trende, ktorý sa v minulých rokoch uplatnil na pretekoch svetového pohára v MTB. To dokazuje, že aj najlepšie technológie môžu byť cenovo dostupné a naviac v elegantnom dizajne. Viac na  http://www.rockmachine.sk
Biker

Plášte PANARACER Pacenti

 Produktom spolupráce otca 27,5″ bicyklov Kirka Pacentiho so značkou Panaracer  sú tri horúce novinky. NEO-Moto je agresívna all condition pneumatika, QUASI-Moto je ideálny XC plášť a špecialitku PARI-Moto využijete na zbieranie jarných kilometrov na asfalte.

Viac na :

http://www.blog.sloger.sk/horuce-novinky-plastov-panaracer-uz-v-predaji/

 

 

Novinky Park Tool

Medzi novinkami amerického výrobcu profesionálneho cyklistického náradia sme vybrali dve vychytávky. Spork – vidličkolyžička z nerezovej ocele je ideálna na cesty a kombinovaný mini kľúč – funkčný otvárač na fľaše s 10 mm plochým kľúčom, aj ako prívesok na kľúče.

Viac o náradí Park Tool na http://www.parktool.sloger.sk/

Aktuality

16:01 Kompletne hliníková prehadzovačka? Vivo Cycling ukázali, na čom pracujú.

V súčasnosti dominujú trhu s pohonom a radením dve obrovské spoločnosti Shimano a Sram. To však nebráni menším spoločnostiam pokúsiť sa zabojovať o svojich zákazníkov. S klasickým dizajnom zrejme v tejto konkurencii neuspejete a tak prichádza Vivo Cycling s kompletne hliníkovou prehadzovačkou.

15:05 Canyon predstavil Neuron:ONfly, ide o vôbec prvý ľahký e-bike nemeckej značky.

Na jeho zostavenie využili v Canyon ľahký motor Bosch Performance Line SX, a tento bickykel má hmotnosť 19,1 kg.

Včera 15:42 Kultová značka bicyklov Kona je na predaj.

Do problémov sa dostal ďalší veľký a svetoznámy výrobca bicyklov Kona Bikes. Táto pôvodne kanadská značka bola ústrednou v cyklistickom boome počas 90. rokov. Aktuálne však prechádza turbulentným obdobím s neistou budúcnosťou.

Včera 15:10 Preteky Okolo Slovenska prevedú jazdcov z Podunajskej nížiny až po Tatry a nový je okrem trate aj ich termín.

68. ročník medzinárodných pretekov Okolo Slovenska sa uskutoční od 26. do 30. júna. Pozostávať bude z úvodnej tímovej časovky a následných štyroch etáp. Svoju účasť v pretekoch potvrdili tri tímy World Tour a sedem profesionálnych kontinentálnych tímov a desať kontinentálnych tímov, ktoré sa pobijú o UCI body.

Včera 11:02 Preteky 1. kola KENNY Slovenského pohára v endure na Baťovych trailoch v Partizánskom sú zrušené.

Organizátori museli k tomuto kroku pristúpiť, kvôli šíreniu sa afrického moru ošípaných v tejto a v priľahlých lokalitách.

Zavrieť reklamu