Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Novinky Sony mobile

Biker
Novinky Sony mobile

S najnovšími produktami spoločnosti Sony Mobile môžeš teraz objaviť to výnimočné v každom okamihu svojho bežného života. Neváhaj a zisti ako je možné vyrovnať sa s každodennými výzvami pomocou smartfónov Xperia Z3, Xperia Z3 Compact a tabletu Xperia Z3 Tablet Compact.

Vďaka produktom Sony Mobile môžeš teraz zostať hore celé dni. Všetky totiž disponujú jedinečnou technológiou šetrenia batérie, ktorá ti zabezpečí, že si pri plnom a aktívnom využívaní smartfónu vystačíš bez dobíjania až dva dni. Tak neváhaj a venuj sa non-stop tomu, čo najviac miluješ.

Rád tráviš svoj čas v prírode, potápaš sa a fotíš podvodný svet? Xperia Z3, Xperia Z3 Compact a Xperia Z3 Tablet Compact sú tri dokonalé produkty, ktoré ti umožnia prežiť hoci aj pod vodou. Nielen, že sú vodeodolné, ale sú aj prachuvzdorné s ešte vyšším ratingom, na aký si bol doteraz zvyknutý, takže si ich môžeš vziať prakticky kamkoľvek.

Chvíle, keď vyrážaš večer za priateľmi do mesta už viac nemusia zostať prchavými okamihmi. So Sony Mobile a s novou 25 mm šošovkou „G Lens“ s citlivosťou ISO 12800 môžeš vidieť hoci aj v tme. Výsledkom budú vždy nádherné fotografie vo vynikajúcom rozlíšení, a to aj pri prislabom svetle. A keď už budeš ukazovať fotografie z predchádzajúceho večera svojej rodine, môžeš sa spoľahnúť na ešte väčšiu vizuálnu dokonalosť, ktorú ti zabezpečí ultra jasný displej TRILUMINOSTM v kombinácii s technológiou Live Colour LED a X-Reality.Patríš k tým, ktorí radi cestujú? Tak presne pre teba vyvinula spoločnosť Sony Mobile technológiu digitálneho odbúravania hluku, ktorá ťa zbaví až 98% vonkajšieho ruchu. Cesta na tvoje vysnívané miesto sa tak stane rovnako vzrušujúcou ako pobyt v cieľovej destinácii. So slúchadlami v ušiach môžeš totiž teraz sledovať okolitú scenériu bez akéhokoľvek rušenia alebo zvukov v pozadí. Utíšiť davy je zrazu také jednoduché.Vlajkové lode od Sony Mobile sú tiež ako stvorené pre hudobných fajnšmekrov. Vďaka Hi-Res Audio vracajú muziku znova k tomu, čím bola kedysi. Na rozdiel od kompresovaných súborov majú smartfóny Xperia Z3 a Xperia Z3 Compact skutočný zvuk, pretože dokážu zachytiť celú dynamiku, ktorá je súčasťou hudby. Len s Hi-Res Audio od Sony Mobile môžeš teraz objaviť v hudbe to, čo iní nepočujú.

A ak túžiš po slobode? Aj v tomto prípade máme pre teba skvelú správu. S ovládačom Remote Play sa môžeš bez problémov odpojiť od televízora a pohybovať sa úplne bez obmedzení. Na displeji svojho smartfónu sa môžeš hrať ďalej, kdekoľvek v dome. To jednoducho musíš zažiť. Nový rad vlajkových lodí o Sony Mobile je spojením výnimočných vlastností, ktoré uspokoja aj najnáročnejších užívateľov. Sú spojením dokonalého dizajnu a technického prepracovania, a to vždy v superštíhlom tele, ktoré chráni zaoblený hliníkový rám a odolné panely z tvrdého skla. Smartfón Xperia Z3 sa predáva aj vo svojej kompaktnej verzii. Tá v sebe zahŕňa všetky kvality väčšej sestry, avšak veľkostne sadne aj do jemnej ženskej dlane. Xperia Z3 Compact je totiž navrhnutá pre ženy, ktoré si potrpia nielen na dizajn, ale aj na výnimočnú kvalitu svojho smartfónu.

Špecialitou prémiového radu Z je zariadenie Xperia Z3 Tablet Compact, ktoré získalo už aj svoje prvé ocenenia. Určite za ne, okrem iného, vďačí aj svojmu tenkému, len 6,4 milimetrovému, a ľahkému, 270 gramovému telu. Rovnako ako pri ostatných zariadeniach aj Xperia Z3 Tablet Compact je vodeodolný a prachotesný. K jeho bezkonkurenčným kladom patrí jasná 8″ Full HD TRILUMINOS obrazovka s technológiou Live Colour LED a super rýchly procesor Qualcomm® Snapdragon™ 801 so štvorjadrovým CPU s taktom 2,5 GHz.Navyše ide o jediný kompaktný tablet s ovládačom PS4TM Remote Play, ktorý je v kombinácii s veľkou batériou s režimom šetrenia STAMINA ideálnym spoločníkom do každej situácie.

Aktuality

15:26 Decathlon dal do predaja repliky bicyklov Van Rysel RCR Pro tímu AG2R. Po pár hodinách boli vypredané.

V utorok pridal Decathlon do ponuky cestné bicykle, na ktorých pretekajú jazdci tímu Decathlon AG2R La Mondiale. S cenou 9000 eur boli vypredané už na ďalší deň.

11:39 Strávil som týždeň s Petrom Saganom na tréningovom kempe vo Finale Ligure.

Keď ma Mišo Kolář oslovil s ponukou ísť do Talianska na týždenné sústredenie, na ktorom bude aj Peter Sagan, nemohol som odmietnuť. Už len možnosť byť v prítomnosti takej legendy ako Peter je niečo, čo sa jednoducho neodmieta.

09:46 Video: Premrznutého Mattiasa Skjelmoseho museli odniesť v rukách pred koncom Valónskeho šípu.

Dánsky pretekár tímu Lidl-Trek odstúpil z ardénskej klasiky 40 km pred cieľom. Preteky poznačilo chladné a daždivé počasie, ktoré vyradilo mnohých favoritov a preteky dokončilo len 44 cyklistov zo 175 štartujúcich.

09:32 Stevie Williams bol najsilnejší v stúpaní Mur de Huy a na Valónskom šípe dosiahol najväčší úspech v kariére.

Britský jazdec tímu Israel-Premier Tech zaútočil 300 metrov pred cieľom a zvíťazil pred druhým Kevinom Vauquelinom (Arkéa-Samsic) a Maximom Van Gilsom (Lotto-Dstny).

Včera 12:11 RockShox predstavil novú vidlicu Psylo, ktorá je postavená na základoch Lyrik a Pike a stojí polovicu.

Táto vidlica je určená na trailové jazdenie, má byť postavená s ohľadom na nižšiu cenu a má novú patrónu DebonAir.

Zavrieť reklamu