Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Na Liptove štartuje CYKLO & AQUA BUS

Cyklistika a poznávanie budú toto leto na Liptove dostupné väčšiemu množstvu turistov. Dôvodom je špeciálne upravený CYKLO & AQUA BUS, vďaka ktorému návštevníci Liptova spoznajú oveľa viac atrakcií regiónu ako po minulé roky. Autobus štartuje už 1. júla a premávať bude až do 15. septembra 2013.
Biker

Rekreačná horská cyklistika je zdrojom miestneho rozvoja. K tomuto cieľu by mala pomôcť aj ďalšia chystaná novinka tohto leta. Cyklisti budú môcť až do polovice septembra využívať služby CYKLO & AQUA BUS-u a JASNÁ BUS-u, ktorý bude premávať na trase Podbanské – Vlkolínec a spojí všetky významné turistické centrá a aquaparky na Liptove. Ako cestovný lístok im poslúži regionálna karta Liptov Region Card, na ktorú si zároveň môžu uplatniť viac ako 60 atraktívnych zliav.

 

Autobus bude premávať každý týždeň od piatka do nedele (JASNÁ BUS denne) medzi Podbanským, Vlkolíncom, Jasnou a Tatralandiou. Práve tento rodinný aquapark bude spoločnou stanicou pre všetky tri trasy. „Po príjemnom relaxe v aquaparku môžu cyklistom chýbať sily na návrat domov. Každý preto určite rád uvíta, ak mu túto vzdialenosť pomôže prekonať autobus, ktorý zároveň odvezie i jeho bicykel,“ hovorí o jeho význame brand manažér Aquaparku Tatralandia, Michal Beňo. Na vyšší počet aktívnych dovolenkárov sa tešia aj v GINO PARADISE Bešeňová. K letu v pohybe, ktoré je mottom začínajúcej sa sezóny sa samozrejme hodí aj cyklistika. Jednou z našich aktivít je totiž spinning pri našich bazénoch, po ktorom príde odvoz autobusom určite vhod,“ pripomína riaditeľka marketingu Gino Paradise Bešeňová Lýdia Chovancová

 

 

Do tohto projektu za zapojili aj Kúpele Lúčky, ktoré sa rozhodli dať slovenskému kúpeľníctvu novú tvár. Svojím aquaparkom, či pobytovými balíkmi pre aktívnych dovolenkárov a rodiny s deťmi chcú do Chočských hôr prilákať novú klientelu. Veríme, že aj spojenie s ďalšími liptovskými atrakciami k nám pritiahne podstatne viac českých turistov. Veď len cez naše kúpele vedú tri zaujímavé cyklotrasy a nový autobus ich ponuku ešte podstatne rozšíri,“ povedala Slávka Medveďová, ekonomicko-obchodná námestníčka Kúpeľov Lúčky.

Projekt je financovaný z prostriedkov štátnej dotácie Oblastných organizácií CR REGION LIPTOV, Liptovský Ján Turizmus a OOCR Jasná. Celkové náklady predstavujú ……. eur. CYKLO & AQUA BUS a JASNÁ BUS nadväzujú na úspešnú prevádzku SKI & AQUA BUS-u v zimnej sezóne, ktorý bol vítanou službou pre mnohých lyžiarov a dovolenkárov, spájajúcich šport s vodným relaxom. „Aj vďaka týmto spojom sme na Liptove zaznamenali jednu z najlepších zimných sezón v histórii a nárast turistov bol najväčší zo všetkých regiónov na Slovensku, “konštatuje Darina Bartková, riaditeľka OOCR REGIÓN LIPTOV.

„Teší  ma že sme opäť pripravili spoločný projekt . Netajíme sa ambíciou aj prostredníctvom tohto projektu prilákať do Nízkych Tatier viac návštevníkov,povedala Petra Šuhajdová, riaditeľka OOCR Jasná.

Aktuality

Včera 15:26 Decathlon dal do predaja repliky bicyklov Van Rysel RCR Pro tímu AG2R. Po pár hodinách boli vypredané.

V utorok pridal Decathlon do ponuky cestné bicykle, na ktorých pretekajú jazdci tímu Decathlon AG2R La Mondiale. S cenou 9000 eur boli vypredané už na ďalší deň.

Včera 11:39 Strávil som týždeň s Petrom Saganom na tréningovom kempe vo Finale Ligure.

Keď ma Mišo Kolář oslovil s ponukou ísť do Talianska na týždenné sústredenie, na ktorom bude aj Peter Sagan, nemohol som odmietnuť. Už len možnosť byť v prítomnosti takej legendy ako Peter je niečo, čo sa jednoducho neodmieta.

Včera 09:46 Video: Premrznutého Mattiasa Skjelmoseho museli odniesť v rukách pred koncom Valónskeho šípu.

Dánsky pretekár tímu Lidl-Trek odstúpil z ardénskej klasiky 40 km pred cieľom. Preteky poznačilo chladné a daždivé počasie, ktoré vyradilo mnohých favoritov a preteky dokončilo len 44 cyklistov zo 175 štartujúcich.

Včera 09:32 Stevie Williams bol najsilnejší v stúpaní Mur de Huy a na Valónskom šípe dosiahol najväčší úspech v kariére.

Britský jazdec tímu Israel-Premier Tech zaútočil 300 metrov pred cieľom a zvíťazil pred druhým Kevinom Vauquelinom (Arkéa-Samsic) a Maximom Van Gilsom (Lotto-Dstny).

17.04.2024 RockShox predstavil novú vidlicu Psylo, ktorá je postavená na základoch Lyrik a Pike a stojí polovicu.

Táto vidlica je určená na trailové jazdenie, má byť postavená s ohľadom na nižšiu cenu a má novú patrónu DebonAir.

Zavrieť reklamu