Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

MaxiVita Magnézium Stick pack

MaxiVita Magnézium 400 mg + B komplex + Vitamín C je moderný výživový doplnok v praktických jednorázových sáčkoch, ktoré umožňujú vysoko komfortné užívanie bez nutnosti zapíjania. Aktívne látky sú pre organizmus lepšie vstrebateľné, s rýchlejším nástupom účinku. Prípravok je vhodným doplnkom pri športe, nadmernej fyzickej záťaži či psychickom vypätí.
Biker

MaxiVita Magnézium 400 mg + B komplex obsahuje vyššiu dávku magnézia, ktorý prispieva k zníženiu miery únavy a vyčerpania, normálnej činnosti svalov a nervovej sústavy. Vitamín C je potrebný pre tvorbu kolagénu, ktorý působí podporne v tkanivách ľudského tela – svaloch, šlachách, chrupavkách a koži. Významne sa podieľa na funkcií imunitního systému. Vitamíny skupiny B prispievajú k ochrane buniek pred oxidatívnym stresom, k normálnemu energetickému metabolizmu a k normálnej činnosti srdca.

www.vitar.sk

Aktuality

Včera 12:15 Video: Victor Koretzky sa po pretekoch v XCC pustil do tímového kolegu Vidaurre Kossmanna.

Pretekári tímu Specialized Factory Racing si mali po pretekoch v Short Tracku čo vysvetľovať. Úspešnejší z tejto dvojice Martin Vidaurre Kossmann skončil v sobotu na treťom mieste a Victor Koretzky obsadil 4. pozíciu, s ktorou očividne nebol spokojný.

Včera 11:06 Fotogaléria: Najlepšie zábery z úvodného kola Svetového pohára v XCO v brazílskej Mairiporã.

Úvodné kolo v Brazílii bolo ohromne napínavé a plné zvratov. Najrýchlejšími jazdcami sa napokon stali Švédka Jenny Rissveds a Američan Chritopher Blevins.

Včera 10:51 Jenny Rissveds a Chritopher Blevins ovládli v napínavých pretekoch prvé kolo svetového pohára XCO v brazílskej Mairiporã.

Svetový pohár v horskej cyklistike odštartoval svojou prvou zastávkou v brazílskej Mairiporã. Elitní jazdci zvádzali súboje do úplného konca pretekov a o víťazoch sa rozhodovalo až v poslednom kole.

14.04.2024 Tom Pidcock bol v záverečnom šprinte štvorčlennej skupiny Amstel Gold Race najrýchlejší, Van der Poel mimo boja o víťazstvo.

Na druhom mieste v pretekoch skončil švajčiarsky jazdec Marc Hirschi, ktorý bol počas celých pretekov naozaj aktívny, avšak v šprinte na Pidcocka nestačil. Na treťom mieste v pretekoch skončil Tiesj Benoot.

14.04.2024 Video: Marianne Vos vyhrala Amstel Gold Race, potom čo Lorena Wiebes oslavovala víťazstvo predčasne.

O tom, že oslavovať víťazstvo sa má až po prejdení cieľovej čiary sa tentokrát presvedčila Lorena Wiebes, ktorá zdvihla ruky z riadidiel priskoro.

Zavrieť reklamu