Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Letný výpredaj vybraných modelov bicyklov CTM – UŠETRI DPH!

Leto je v plnom prúde a ty ešte nemáš na čom jazdiť alebo chceš vymeniť svoj starý hrdzavý bajk za nový? Slovenský výrobca bicyklov CTM spustil letný výpredaj „UŠETRI DPH" na vybraných modeloch, z ktorých si určite vyberieš!
Biker

Pre všetkých, ktorí milujú tráviť dlhé hodiny na trailoch v horách a hľadajú kvalitný celoodpružený bajk sú tu tri prevedenia modelu CTM Rawer – základný model, Xpert a PRO. Rawer je efektívny a pohodlný pri šliapaní kapusty , rýchly a obratný na zjazde. Ak hľadáte univerzálny allmountain bike, ktorý je zosobnením všetkého, čo potrebujete pri horskej cyklistike, práve ste ho našli. Objavte krásy prírody s Rawerom a zažijete dobrodružstvá a zábavu, aké ste ešte nezažili. Rawer Xpert s tlmičom Rock Shox Monarch RT, vidlicou Manitou Minute Comp a plášťami WTB Trailboss je skvelou strednou cestou s kvalitnými komponentami. Najvyšší model Rawer PRO s pohonom Sram GX 2×10, vidlicou Rock Shox Sector, tlmičom Rock Shox Monarch RT DebonAir a teleskopickou sedlovkou Rock Shox Reverb je zosobnením všetkého, čo potrebujete pri horskej cyklistike.


Vo výpredajovej ponuke full bicyklov je aj Revox, ktorý je ideálny na menej náročné traily, no nerovnosti na trailoch preňho nie sú problém. Revox je tiež výborným spoločníkom na maratóny. Ak obľubujete dlhé vychádzky krajinou, technické jazdenie na trailoch, Revox je pre vás tou správnou voľbou.

Pre dámy, ktoré milujú prírodu a technickú, ale aj agresívnejšiu jazdu, je tu celoodpružený model Roxxy. Je skvelou spoločníčkou na dlhšie turistiky i krátke vychádzky. Šliapanie i zjazd sú s Roxxy spojením pohodlia, zábavy i adrenalínu.

Ušetriť môžete aj na niekoľkých hardtail modeloch. Ak obľubujete preteky v cross country alebo radi prekonávate svoje limity vo výpredaji sú dva karbónové modely – Slayer s 29-palcovými kolesami a Sweep s 27-palcovými kolesami. Ak hľadáte pretekársky bicykel, ktorý využijete aj na dlhé túry či trailovú zábavu, Slayer a Sweep splnia všetky vaše očakávania.

Ak nepotrebujete karbónový rám, máme tu pre vás ďalšie dva hardtail modely – Rascal s 29-palcovými kolesami a Reion s 27-palcovými kolesami. Rascal i Reion sú skvelo ovládateľné univerzálne bicykle, vhodný na cross-country a sú i výbornými spoločníkmi na maratóny. Poľahky s ními zvládnete vyšliapať prudké kopce a na zjazde i v náročnejšom teréne sa s nimi skvele zabavíte.


Máme tu aj niečo pre milovníkov ciest. Vo výpredaji sú aj všetky cestné modely bicyklov CTM. Zľavu môžete využiť dokonca aj na úplne nový model Arrow s diskovými brzdami. Ľahký karbonový rám s monocoque konštrukciou a spoľahlivým pohonom Shimano Ultegra z neho robí cestné zviera, s ktorým svojich kamarátov necháte ďaleko za sebou. Okrem Arrowu sú v ponuke cesťákov ešte aj karbónový Spinn a duralový Blade.


Aktuality

Včera 15:26 Decathlon dal do predaja repliky bicyklov Van Rysel RCR Pro tímu AG2R. Po pár hodinách boli vypredané.

V utorok pridal Decathlon do ponuky cestné bicykle, na ktorých pretekajú jazdci tímu Decathlon AG2R La Mondiale. S cenou 9000 eur boli vypredané už na ďalší deň.

Včera 11:39 Strávil som týždeň s Petrom Saganom na tréningovom kempe vo Finale Ligure.

Keď ma Mišo Kolář oslovil s ponukou ísť do Talianska na týždenné sústredenie, na ktorom bude aj Peter Sagan, nemohol som odmietnuť. Už len možnosť byť v prítomnosti takej legendy ako Peter je niečo, čo sa jednoducho neodmieta.

Včera 09:46 Video: Premrznutého Mattiasa Skjelmoseho museli odniesť v rukách pred koncom Valónskeho šípu.

Dánsky pretekár tímu Lidl-Trek odstúpil z ardénskej klasiky 40 km pred cieľom. Preteky poznačilo chladné a daždivé počasie, ktoré vyradilo mnohých favoritov a preteky dokončilo len 44 cyklistov zo 175 štartujúcich.

Včera 09:32 Stevie Williams bol najsilnejší v stúpaní Mur de Huy a na Valónskom šípe dosiahol najväčší úspech v kariére.

Britský jazdec tímu Israel-Premier Tech zaútočil 300 metrov pred cieľom a zvíťazil pred druhým Kevinom Vauquelinom (Arkéa-Samsic) a Maximom Van Gilsom (Lotto-Dstny).

17.04.2024 RockShox predstavil novú vidlicu Psylo, ktorá je postavená na základoch Lyrik a Pike a stojí polovicu.

Táto vidlica je určená na trailové jazdenie, má byť postavená s ohľadom na nižšiu cenu a má novú patrónu DebonAir.

Zavrieť reklamu