Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

​Konopné novinky od Alpy

Biker

Tradičná značka masážnych produktov Alpa prináša na trh nový rad svojich overených produktov obohatených o konopný olej. Blahodárne účinky konopného oleja sú známe už tisícky rokov. Tento olej sa získava lisovaním semien rastlín z radu konope, presnejšie z technického konope, ktoré neobsahuje THC. Konopný olej lisovaný za studena obsahuje približne 80 % esenciálnych mastných kyselín, tiež množstvo minerálov a vitamínov.

Ako zložka masážnych prípravkov pomáha konopný olej k uvoľneniu stuhnutého svalstva, kĺbov a znižuje bolestivosť preťažených svalov. Odstraňuje únavu po fyzickej námahe, prináša uvoľnenie a osvieženie. Konopný olej pôsobí blahodárne aj priamo na pokožku, spomaľuje procesy starnutia kože, hydratuje a Nový rad masážnych produktov s konope dostanete v sieti 101 Drogerie, Tesco a Metro ako:

Alpa Francovka s konope, 60 ml

Je určená na masáže, po zriedení s vodou i na obklady. Má regeneračné účinky, uvoľňuje stuhnuté svalstvo, tlmí prípadnú bolesť a priaznivo pôsobí na celé telo.

Alpa konopný balzam, 250 ml

Vysoko účinný prípravok určený pre masáže, vhodný hlavne pri problémoch pohybového aparátu. Má výrazné regeneračné účinky. Balzam je vhodným pomocníkom pri športových a iných fyzických aktivitách. Obsahuje 5 % konopného oleja lisovaného za studena. Bezprostredne po aplikácii prináša príjemný pocit uvoľnenia.

Alpa konopný balzam, 150 ml

Prípravok je určený pre masáže ľudí s chronickým ochorení kĺbov (artróza, artritída, reuma). Mierni bolesť chrbta a opuchnutých končatín. Obsahuje 5 % vysoko kvalitného konopného oleja, ktorý zmierňuje zápalové procesy. Mentol obsiahnutý v balzame prináša príjemný chladivý pocit, extrakt z ďumbiera prispieva k prekrveniu pokožky.

Aktuality

Včera 15:42 Kultová značka bicyklov Kona je na predaj.

Do problémov sa dostal ďalší veľký a svetoznámy výrobca bicyklov Kona Bikes. Táto pôvodne kanadská značka bola ústrednou v cyklistickom boome počas 90. rokov. Aktuálne však prechádza turbulentným obdobím s neistou budúcnosťou.

Včera 15:10 Preteky Okolo Slovenska prevedú jazdcov z Podunajskej nížiny až po Tatry a nový je okrem trate aj ich termín.

68. ročník medzinárodných pretekov Okolo Slovenska sa uskutoční od 26. do 30. júna. Pozostávať bude z úvodnej tímovej časovky a následných štyroch etáp. Svoju účasť v pretekoch potvrdili tri tímy World Tour a sedem profesionálnych kontinentálnych tímov a desať kontinentálnych tímov, ktoré sa pobijú o UCI body.

Včera 11:02 Preteky 1. kola KENNY Slovenského pohára v endure na Baťovych trailoch v Partizánskom sú zrušené.

Organizátori museli k tomuto kroku pristúpiť, kvôli šíreniu sa afrického moru ošípaných v tejto a v priľahlých lokalitách.

23.04.2024 Musíte vidieť: Postapokalyptické freeride rodeo v podaní Jakuba Vencla.

Tak by sa v skratke dalo charakterizovať nové video tohto českého slopestyle jazdca a freeridera. Kulisy bane dodávajú celému projektu poriadnu dávku atmosféry a toto video naozaj stojí za to, aby ste si ho pustili viackrát.

22.04.2024 Fotogaléria: Pozrite si najlepšie zábery z 2. kola svetového pohára XCO v brazílskej Araxá.

Najmä mužské preteky boli mimoriadne napínavé a rozhodlo sa v nich až v záverečnom šprinte štyroch pretekárov. Najrýchlejším v ňom bol dánsky jazdec Simon Andreassen. V ženách preteky ovládla Haley Batten, ktorá o svojom víťazstve rozhodla v poslednom kole.

Zavrieť reklamu