Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Jesenná Cyklistika už v predaji!

V tomto jesennom čísle sa spoločne obzrieme za aktuálnou sezónou na ceste. Hoci sa ešte definitívne neskončila, priniesla slovenským fanúšikom a nadšencom cyklistiky mnoho radosti. Pokúsili sme sa zostaviť rebríček tých najradostnejších momentov, ktoré sa hlboko vryli do pamäte.  Tým najväčším je nesporne zelený dres na Tour 2013, ktorým nás potešil náš „tourminátor“ Peter Sagan.
Biker

Pozornejšie rozoberieme aj tému pádov, ktoré žiaľ neodmysliteľne k cyklistike patria. Dá sa im cielene vyhýbať? Dajú sa natrénovať? Pády sú peklom cyklistiky. Radšej skončiť s nosom v močovke ako s úrazom. 

Radi by sme upriamili Vašu pozornosť aj na mimoriadne podnetný rozhovor s cyklistickým internacionálom Jánom Svoradom, trojnásobným olympionikom a trojnásobným víťazom etapy Tour de France. Je lepšie byť pravou rukou lídra, ktorý vyhráva, ako byť lídrom, ktorý nevyhráva- tak napríklad okomentoval pozíciu Romana Kreuzigera v tíme Saxo-Tinkoff.

Chcete jazdiť rýchlejšie, povieme vám ako!

Ak si myslíte, že ste už na bicykli prežili všetko, tak si len prečítajte spoveď extrémneho triatlonistu Luboša Bogára. Popri jeho skúsenostiach s Norsemana, Swissmana či Keltmana rýchlo zabudnete na únavu.

Otestovali sme 5 bicyklov z Tour de France, ktoré si môžete kúpiť aj vy, a skúsili sme si postaviť aj svoju vlastnú repliku.

No a, samozrejme, podstatnú časť  časopisu opäť tvoria testy bicyklov a ich najrôznejších komponentov. Vďaka nim získate istotu, že kupujete kvalitný tovar za adekvátnu cenu. 

V rámci nášho časopisu rozhodli otestovať unikátny projekt, ktorý komfort zákazníka posúva na bezkonkurenčnú úroveň. Prostredníctvom nášho časopisu ponúkame dresy z kolekcie bratov Velitsovcov – svoj záujem o ne prejavíte, ak mobilným telefónom nasnímate ich čiarový kód. Stačí jednoduchá aplikácia na čítanie čiarových kódov. Na displeji mobilu potom zadáte doplňujúce informácie potrebné k nákupu (napríklad veľkosť a dodatkovú špecifikáciu tovaru),  naťukáte svoju adresu a šup – tovar Vám príde domov skôr, ako poviete Tour de France.

Štvrté vydanie časopisu Cyklistika nájdete v novinových stánkoch, v kníhkupectvách Panta Rhei a pochopiteľne aj v cyklistických obchodoch. 

Páči sa vám časopis Cyklistka? Chcete ho mať priamo v schránke? Spustili sme 50% zľavu na predplatné!

Balíček ôsmich vydaní za 23,60€ obsahuje:

2x špeciál Tour de France 2014 a 2015

2x špeciál Giro d’Italia 2015 a 2015

4x časopis Cyklistika

Fľaša Tour de France ako DARČEK!

Aktuality

Včera 17:14 Po Cape Epic potvrdzujú Števková s Krahulcovou výbornú formu aj na pretekoch 4 Islands, kde sú priebežne na 3. mieste (+ galéria).

Slovenské duo pretekárok Janka Keseg Števková s Martinou Krahulcovou nastúpili do ďalších etapových pretekov dvojíc, tentokrát v Chorvátsku na podujatí 4 Islands. V pretekoch sa im darí a zatiaľ v každej etape skončili na vynikajúcom 3. mieste!

Včera 16:30 Video: Toto je trať 2. kola svetového pohára XCO v brazílskej Araxá.

Minulý týždeň odštartoval seriál svetového pohára v horskej cyklistike podujatiami XCC a XCO v brazílskej Mairiporã. Pretekári mali niekoľko dní na oddych a doladenie formy a už počas soboty a nedele sa môžeme tešiť na druhé kolo svetového pohára.

Včera 15:58 Juan Pedro López je celkovým víťazom pretekov Okolo Álp, poslednú etapu vyhral Aurélien Paret-Peintre.

26-ročný Španiel si pripísal na talianskych etapových pretekoch svoje prvé profesionálne víťazstvo, keď vyhral tretiu etapu, a zároveň sa stal po prvýkrát víťazom celkovej klasifikácie.

Včera 11:13 Fotogaléria: Ako Peter Sagan jazdil aj varil na tréningovom kempe vo Finale Ligure.

„Takto dobre som sa necítil už asi 10 rokov,“ povedal Peter pri našej poslednej spoločnej večeri. „Som naozaj rád, že sme sa tu stretli takáto skvelá partia a dúfam, že sa takto ešte stretneme.“

Včera 10:49 Lukáš Kubiš vyhral Pardubické kritérium, druhý skončil Štoček.

Kubiš pokračuje v úspešnej sezóne víťazstvom kritéria v Pardubiciach, na ktorom skončil druhý ďalší Slovák Matúš Štoček a tretí finišoval víťazov český tímový kolega z Elkov-Kasper Daniel Mráz.

Zavrieť reklamu