Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Jan Čelůstka potreboval byť po páde z bicykla fit do 2 týždňov. Čo mu pomohlo dostať sa do formy v tak krátkom čase?

Akútne a chronické bolesti svalstva, šliach či kĺbov trápia vo väčšej miere aktívne športujúcich ľudí. Šport je prospešný pre zdravie i myseľ nielen aktívnych, ale aj rekreačných športovcov.
Biker
Jan Čelůstka potreboval byť po páde z bicykla fit do 2 týždňov. Čo mu pomohlo dostať sa do formy v tak krátkom čase?

Akútne a chronické bolesti svalstva, šliach či kĺbov trápia vo väčšej miere aktívne športujúcich ľudí. Šport je prospešný pre zdravie i myseľ nielen aktívnych, ale aj rekreačných športovcov. Avšak ak sú športové aktivity sprevádzané bolesťou, nie je to nič príjemné a pôžitok zo športu ide bokom. Svoje o tom vie aj dvojnásobný olympijský triatlonista Jan Čelůstka z Prestigio Realiz tímu, ktorý sa po páde z bicykla na pretekoch v Kapskom Meste rozhodol vyskúšať už aj na Slovensku dostupnú prelomovú terapeutickú metódu – Hilterapiu®. www.hilterapia.sk

Ako prebieha zázrak menom Hilterapia®? http://www.hilterapia.sk/vyskum/


Podstatou Hilterapie® je vysoká intenzita laserových HILT impulzov, ktoré bez poškodenia povrchovej vrstvy kože prenikajú do najhlbších vrstiev svalov a kostí a tým umožňujú efektívne liečenie aj hlbokých chronických lézií. Aktivuje sériu biologických signálov podporujúcich uzdravujúce a regeneračné procesy v tkanivách. Práve táto inovatívna metóda odstraňuje zápaly vnútorných tkanív, ktoré zároveň posilňuje. Tkanivá sa počas terapie zahrievajú, svaly sa uvoľňujú a bolesť sa odstraňuje na dlhší čas, pretože dochádza k lymfatickému odvodneniu a mikrocirkulácii. Hilterapia® je účinná pri liečbe nielen artrózy, ale aj posttraumatických patológii.

Pre koho je vhodná?
Hilterapia® je efektívna v odstraňovaní bolestivých symptómov a problémov v kĺbovej mobilite, čím umožňuje okamžité začatie rehabilitačného programu a poskytuje tak pacientovi okamžitú úľavu. Využíva sa aj pri rehabilitačných terapiách pri zotavovaní sa zo zranení šliach, tendonitídy, vykĺbenín, burzitídy a iných traumatických problémov. „Hilterapia® dnes predstavuje najaktuálnejšie riešenie, úzko späté s ohromujúcimi inováciami vo vedeckom svete, v liečbe a vyliečení bolestivých patológií spojených napríklad so šľachami, svalmi a väzmi“, vysvetľuje MUDr. Beáta Váhová. Poskytuje okamžité riešenie, ktoré je efektívne a má dlhotrvajúci účinok na hodnotný a kvalitný život. Navyše má protizápalový, protiopuchový, analgetický (proti bolesti), myorelaxačný (uvoľňuje napätie v svaloch, šľachách a spojivových tkanivách), biostimulačný a regeneračný účinok. Môže podporiť opravu a regeneráciu poškodených tkanív, napríklad kĺbovej chrupavky, zlepšiť krvný obeh, pozitívne vplýva na proces zaceľovania rán. Vďaka tomu, že Hilterapia® vplýva na rýchlejšiu regeneráciu, je veľmi populárna aj u profesionálnych športovcov.

Najúčinnejší bezbolestný spôsob ako liečiť a ukončiť bolesť nielen u profesionálnych športovcov

Dvojnásobný olympijský triatlonista Jan Čelůstka z Prestigio Realiz tímu absolvoval hilterapiu po páde na pretekoch v Kapskom Meste, kde si pád z bicykla odniesol jeho chrbát. „O hilterapii som nevedel. Spadol som z bicykla na pretekoch v Kapskom Meste. Do ďalšieho preteku v Číne mi ostávali len 2 týždne. Potreboval som pretekať, ale chrbát ma stále bolel. Na odporučenie môjho trénera som ihneď „naklusal“ na kliniku MEDANTE, kde mi terapeutka po pohovore a všeobecnom vyšetrení ponúkla možnosť hilterapie,“ hovorí olympijský triatlonista.

Ako hodnotí účinky Hilterapie® Jan Čelůstka?

„Bol som úplne spokojný a výsledky to len potvrdzujú – presvedčivé víťazstvo v Senci a 7. miesto na SP v Mexiku za posledné dva týždne,“
hodnotí Jan Čelůstka, a na záver dodáva: „Určite to odporúčam absolvovať všetkým športovcom. Po prvé je to bezbolestné, čo je pre väčšinu ľudí, a teda aj športovcov veľmi dôležité, a po druhé je to účinné. Navyše je to bez vedľajších účinkov, čiže nič neriskujete.“

Hlavné indikácie: http://www.hilterapia.sk/indikacie/

  • osteoartritída a degeneratívne procesy;
  • burzitída, synovitída, kapsulitída, tenisový lakeť;
  • tendonitída a tendosynovitída;
  • edém a traumy z vyvrtnutia;
  • posttraumatické patológie spôsobené aj neprimeranou námahou;
  • adduktorový syndróm, tibio-tarzálne vytknutia, poškodenia chrupavky kolena, športové traumy.

Aktuality

15:26 Decathlon dal do predaja repliky bicyklov Van Rysel RCR Pro tímu AG2R. Po pár hodinách boli vypredané.

V utorok pridal Decathlon do ponuky cestné bicykle, na ktorých pretekajú jazdci tímu Decathlon AG2R La Mondiale. S cenou 9000 eur boli vypredané už na ďalší deň.

11:39 Strávil som týždeň s Petrom Saganom na tréningovom kempe vo Finale Ligure.

Keď ma Mišo Kolář oslovil s ponukou ísť do Talianska na týždenné sústredenie, na ktorom bude aj Peter Sagan, nemohol som odmietnuť. Už len možnosť byť v prítomnosti takej legendy ako Peter je niečo, čo sa jednoducho neodmieta.

09:46 Video: Premrznutého Mattiasa Skjelmoseho museli odniesť v rukách pred koncom Valónskeho šípu.

Dánsky pretekár tímu Lidl-Trek odstúpil z ardénskej klasiky 40 km pred cieľom. Preteky poznačilo chladné a daždivé počasie, ktoré vyradilo mnohých favoritov a preteky dokončilo len 44 cyklistov zo 175 štartujúcich.

09:32 Stevie Williams bol najsilnejší v stúpaní Mur de Huy a na Valónskom šípe dosiahol najväčší úspech v kariére.

Britský jazdec tímu Israel-Premier Tech zaútočil 300 metrov pred cieľom a zvíťazil pred druhým Kevinom Vauquelinom (Arkéa-Samsic) a Maximom Van Gilsom (Lotto-Dstny).

Včera 12:11 RockShox predstavil novú vidlicu Psylo, ktorá je postavená na základoch Lyrik a Pike a stojí polovicu.

Táto vidlica je určená na trailové jazdenie, má byť postavená s ohľadom na nižšiu cenu a má novú patrónu DebonAir.

Zavrieť reklamu