Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

HELMY SCOTT CADENCE PLUS A CENTRIC PLUS

Takmer štyri roky trval vývoj nových cyklistických heliem SCOTT CADENCE PLUS a SCOTT CENTRIC PLUS. Na sezónu 2017 vám predstavujeme nové typy, v ktorých sú k dokonalosti dotiahnuté tieto vlastnosti: aerodynamika, odvetranie, bezpečnosť a pohodlie.
Biker


Helma SCOTT CADENCE PLUS je určená pre výkonnostných cestných cyklistov. Jej skvelé vlastnosti oceníte nie len pri závodnej jazde, ale aj pri tréningu. Prototyp helmy prešiel sériou aerodynamických testov, pri ktorých sa optimalizoval tvar aj v súvislosti s jej odvetraním. Výsledkom je prilba, u ktorej si sami môžete pomocou výplní v prednej časti regulovať stupeň odvetrania a aerodynamický výkon. Pri zrovnaní s konkurenčnými závodnými helmami porazila aj špeciálne časovkárske modely. Odvetranie a bezpečnosť zaisťuje unikátny systém SCOTT AIR MIPS. Helmu na hlavu usadíte pohodlne zásluhou dokonalého upínania HALLO FIT.

Helma SCOTT CENTRIC PLUS využíva rovnaké pokročilé technológie, ako helma CADENCE – systémy SCOTT AIR MIPS a HALLO FIT. Je určená na horskú aj cestnú cyklistiku.

https://www.scott-sports.com/cz/cs/page/gyhitg

Aktuality

16:30
15:58 Juan Pedro López je celkovým víťazom pretekov Okolo Álp, poslednú etapu vyhral Aurélien Paret-Peintre.

26-ročný Španiel si pripísal na talianskych etapových pretekoch svoje prvé profesionálne víťazstvo, keď vyhral tretiu etapu, a zároveň sa stal po prvýkrát víťazom celkovej klasifikácie.

11:13 Fotogaléria: Ako Peter Sagan jazdil aj varil na tréningovom kempe vo Finale Ligure.

„Takto dobre som sa necítil už asi 10 rokov,“ povedal Peter pri našej poslednej spoločnej večeri. „Som naozaj rád, že sme sa tu stretli takáto skvelá partia a dúfam, že sa takto ešte stretneme.“

10:49 Lukáš Kubiš vyhral Pardubické kritérium, druhý skončil Štoček.

Kubiš pokračuje v úspešnej sezóne víťazstvom kritéria v Pardubiciach, na ktorom skončil druhý ďalší Slovák Matúš Štoček a tretí finišoval víťazov český tímový kolega z Elkov-Kasper Daniel Mráz.

10:32 Trek predstavil šesť nových plášťov pre XC, trail a gravel.

Každý plášť nesie meno ikonického miesta, ktoré svojím charakterom zodpovedá jeho určeniu – Girona, Betasso, Vallnord, Sainte-Anne, Montrose a Gunnison.

Zavrieť reklamu