Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Čelovka Fenix HL60R

Extrémny výkon a moderný spôsob napájania sa snúbi v odolnej čelovke Fenix HL60R
Biker
Čelovka Fenix HL60R

Žiarivý výkon 950 lúmenov, dosvit 116 metrov, výdrž až 100 hodín, rozumná veľkosť a možnosť nabíjania cez vstavaný micro-USB port priláka k novej čelovke Fenix HL60R pozornosť všetkých outdoorových a športových nadšencov, vrátane cyklistov. Vďaka svojmu výkonu a dosvitu poslúži ako hlavné aj doplnkové svetlo aj na tie najnáročnejšie cyklojazdy. Osadená je najmodernejšou špičkovou LED Cree XM-L2 T6 s teplejším odtieňom svetla, ktorá zaisťuje vernejšie podanie farieb a kontrastov v prírode. Telo čelovky v sebe ukrýva li-ion akumulátor typu 18650 s kapacitou 2 600 mAh, ktorý je možné jednoducho nabíjať prostredníctvom vstavaného micro-USB portu (je možné dokúpiť USB adaptéry na nabíjanie z elektrické siete či v aute). Vďaka váhe len 167 g vrátane akumulátora neobmedzuje pri žiadnych pohybových aktivitách. Čelovka vďaka pevným popruhom sedí stabilne na hlave, môžete ju bez obáv používať aj za silného dažďa, pretože je podľa štandardu IPX8 vodotesná aj pri ponorení do dvojmetrovej hĺbky. Rovnako sa nemusíte obávať náhodného pádu, vďaka konštrukcii z leteckého duralu je čelovka nárazuvzdorná.

Čelovka HL60R je dostupná v internetovom obchode www.kronium.sk za 74,90 EUR (cena vrátane akumulátora a USB kábla).

Aktuality

Včera 17:07 Musíte vidieť: Postapokalyptické freeride rodeo v podaní Jakuba Vencla.

Tak by sa v skratke dalo charakterizovať nové video tohto českého slopestyle jazdca a freeridera. Kulisy bane dodávajú celému projektu poriadnu dávku atmosféry a toto video naozaj stojí za to, aby ste si ho pustili viackrát.

22.04.2024 Fotogaléria: Pozrite si najlepšie zábery z 2. kola svetového pohára XCO v brazílskej Araxá.

Najmä mužské preteky boli mimoriadne napínavé a rozhodlo sa v nich až v záverečnom šprinte štyroch pretekárov. Najrýchlejším v ňom bol dánsky jazdec Simon Andreassen. V ženách preteky ovládla Haley Batten, ktorá o svojom víťazstve rozhodla v poslednom kole.

22.04.2024 Janka Keseg Števková a Martina Krahulcová skončili v etapových pretekoch Epic Series 4 Islands na vynikajúcom 3. mieste (+video).

Preteky pozostávali z prológu a 4 etáp na štyrpoch rôznych chorvátskych ostrovoch. Slovenským pretekárkam v tíme 8capital sa prológ aj každú z etáp podarilo dokončiť na 3. mieste a celkovo z toho bolo taktiež tretie miesto.

22.04.2024 Haley Batten a Simon Andreassen vyhrali preteky svetového pohára XCO v brazílskej Araxá (+galéria).

Američanka Haley Batten zaznamenala perfektný víkend, keď sa jej po sobotných pretekov v Short Tracku (XCC) podarilo zvíťaziť aj v disciplíne Cross-Country Olympic (XCO) a víťazku prvého kola Jenny Rissveds zdolala po ich vzájomnom súboji plnom útokov v poslednom kole. Medzi mužmi bol najrýchlejším Simon Andreassen, ktorý využil mechanický problém Victora Koretzkyho, ktorého v záverečnom šprinte porazil.

21.04.2024 Tadej Pogačar vyhral Liège-Bastogne-Liège po 35 km sóle. Van der Poel vybojoval v šprinte tretie miesto.

Pogačar zaútočil v stúpaní Côte de La Redoute, na jeho zrýchlenie nedokázal nikto zareagovať a svoje sólo dotiahol úspešne až do cieľa. Druhý finišoval Romain Bardet, ktorý sa oddelil z vedúcej skupiny a 14 km pred cieľom a v šprinte o tretie miesto bol najrýchlejší Mathieu van der Poel.

Zavrieť reklamu