Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Birell – Neporaziteľná chuť vďaka tradičnej výrobe

Nie je nič lepšie ako chuť, za ktorou sú prírodné suroviny a tradičná výroba. Vďaka tomu prevalcoval Birell 10. ročník súťaže Slovenská pivná korunka. Osviežte sa po parádnom výkone na biku víťaznou chuťou a dodajte telu vypotené tekutiny a vitamíny.
Biker

Opäť sa ukázalo, že to najlepšie, je to slovenské. Nealkoholické osvieženie Birell, ktoré sa varí tradičným spôsobom v pivovare vo Veľkom Šariši, získalo v prestížnej slovenskej súťaži 3 ocenenia – v kategórii nealko pív vyhral Birell Svetlý, nový Birell Polotmavý, ktorý je na trhu len 2 mesiace, sa umiestnil na 2. mieste. Zlatú korunku pre víťaza v kategórii nealko radlerov získal už po tretíkrát Birell Pomelo&Grep. Experti tak dali za pravdu všetkým spotrebiteľom – práve táto príchuť je u nás najobľúbenejšia.

Tajomstvo Pivnými korunkami oceneného Birellu tkvie v príprave a v špeciálnom kmeni pivovarských kvasiniek. Vďaka nim sa pripravuje v neskrátenom procese, rovnakom ako pri klasickom pive, neprechádza chemickými úpravami a zachováva si plnú horkastú chuť piva.

Aktuality

15:42 Kultová značka bicyklov Kona je na predaj.

Do problémov sa dostal ďalší veľký a svetoznámy výrobca bicyklov Kona Bikes. Táto pôvodne kanadská značka bola ústrednou v cyklistickom boome počas 90. rokov. Aktuálne však prechádza turbulentným obdobím s neistou budúcnosťou.

15:10 Preteky Okolo Slovenska prevedú jazdcov z Podunajskej nížiny až po Tatry a nový je okrem trate aj ich termín.

68. ročník medzinárodných pretekov Okolo Slovenska sa uskutoční od 26. do 30. júna. Pozostávať bude z úvodnej tímovej časovky a následných štyroch etáp. Svoju účasť v pretekoch potvrdili tri tímy World Tour a sedem profesionálnych kontinentálnych tímov a desať kontinentálnych tímov, ktoré sa pobijú o UCI body.

11:02 Preteky 1. kola KENNY Slovenského pohára v endure na Baťovych trailoch v Partizánskom sú zrušené.

Organizátori museli k tomuto kroku pristúpiť, kvôli šíreniu sa afrického moru ošípaných v tejto a v priľahlých lokalitách.

Včera 17:07 Musíte vidieť: Postapokalyptické freeride rodeo v podaní Jakuba Vencla.

Tak by sa v skratke dalo charakterizovať nové video tohto českého slopestyle jazdca a freeridera. Kulisy bane dodávajú celému projektu poriadnu dávku atmosféry a toto video naozaj stojí za to, aby ste si ho pustili viackrát.

22.04.2024 Fotogaléria: Pozrite si najlepšie zábery z 2. kola svetového pohára XCO v brazílskej Araxá.

Najmä mužské preteky boli mimoriadne napínavé a rozhodlo sa v nich až v záverečnom šprinte štyroch pretekárov. Najrýchlejším v ňom bol dánsky jazdec Simon Andreassen. V ženách preteky ovládla Haley Batten, ktorá o svojom víťazstve rozhodla v poslednom kole.

Zavrieť reklamu