Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Bajkula – pravá atmosféra bicyklového sveta

Biker
Bajkula – pravá atmosféra bicyklového sveta

Internet je super, ale určite nedokáže nahradiť skutočnú atmosféru reálneho života. Každému z nás uľahčuje život, na druhej strane, niekedy nás dokáže zamotať aj pri hľadaní jednoduchých vecí a pri obrovskom množstve irelevantných informácií neraz aj poriadne znechutiť.
Vystúpte teda z virtuálneho sveta a príďte k nám nasať pravú atmosféru plnú úžasných bicyklových hračiek. Na našom e-shope nájdete len zlomok toho, čo naozaj ponúkame. Snažíme sa tovar ponúkať priamo s poradenstvom, aby výber zodpovedal požiadavkám a splnil na 100% vaše očakávania. Ponúkame aj možnosť pojazdiť si a vyskúšať niečo nové na vybraných testovacích bicykloch TREK, GIANT a CANNONDALE.
Na internete nájdete nekonečné množstvo možností, ale v skutočnosti ich nemôžete všetky naraz „naživo“ vidieť, ohmatať, ani si ich vyskúšať. Pestrá bajkulácka ponuka bicyklov, doplnkov a komponentov vám toto umožní. Spoločne s Vašimi predstavami a našimi skúsenosťami dosiahneme ten najlepší výber. Príďte, zažite, vyskúšajte a poraďte sa s nami.

Našu prevádzku nájdete na Karpatskej ul. 28 v Bratislave a ku komfortu môžete využiť dve vyhradené bajkula parkovacie miesta hneď pred budovou. Pri vstupe do predajne sa nachádza aj stojan na bicykle, kde si môžete bezpečne uzamknúť svojho tátoša, ktorý zostáva pod dohľadom bezpečnostnej kamery. Predajňa je situovaná na dvoch podlažiach.
Po minuloročnej sezóne sme sa kvôli väčšej efektivite rozhodli trochu sa pohrať s rozmiestnením tovaru a na prvom podlaží nájdete širokú ponuku dámskych a pánskych bicyklov všetkých kategórií od značiek TREK, GIANT, CANNONDALE, LAPIERRE, GT a DEMA.
Okrem bicyklov sa tu nachádza veľké množstvo komponentov a doplnkov ako napr. plášte MAXXIS, SCHWALBE, BONTRAGER, CONTINENTAL, sedadlá BONTRAGER, FI´ZI:K, WTB, tašky a nosiče rôznych druhov od TOPEAK-u a AUTHOR-u, riadidlá, predstavce, sedlovky EASTON, BONTRAGER, TRUVATIV, BBB, počítačítače a navigácie GARMIN, BONTRAGER, SIGMA, osvetlenie BLACKBURN, BONTRAGER, BBB a FORCE. Nájdete tu aj zámky od nemeckého výrobcu ABUS a BBB, teleskopické sedlovky ROCK SHOX, KS, GIANT, fľaše a košíky CAMELBAK, BBB, ELITE, BLACKBURN a BONTRAGER, nosiče CYKELL a THULE.
No a nakoniec plnú vitrínu komponentov od rôznych výrobcov a kopec ďalších maličkostí.
Do druhej časti predajne sa dostanete priamo dolu schodmi z vrchnej plochy. V tejto časti prevádzky si, okrem iného, môžete posedieť a oddýchnuť na našej záhrade a pri čakaní na servis alebo len tak pri káve si spríjemniť deň a návštevu u nás. Na spodnom podlaží sa nachádza SERVIS, ktorý je dôležitou a neodmysliteľnou súčasťou našich služieb, ďalej ponuka detských bicyklov, široký výber cyklistických prilieb pre dámy, pánov a deti od značiek GIRO, BELL, MET, FOX, TROY LEE DESIGNS a BONTRAGER, kvalitné cyklistické oblečenie GORE, CASTELLI, FOX, TROY LEE DESIGNS, cyklistické batohy OSPREY a CAMELBAK, okuliare GLORYFY, BBB, UVEX, FOX a 100%, obuv GIRO, BONTRAGER, FIVE TEN, SHIMANO, rukavice pre dámy, pánov a deti TROY LEE DESIGNS, GIRO, GORE, FOX, BONTREGER, chrániče FOX, TROY LEE DESIGNS, LEATT a detské sedačky od nórskej značky HAMAX.
Okrem bohatého sortimentu vám ponúkame i pridanú hodnotu – doplnky podľa vášho výberu ZDARMA – v hodnote 5-10% z ceny kupovaného bicykla.
Tento rok sme zahájili už našu šiestu sezónu fungovania a naďalej sa snažíme, aby sme vám poskytovali nie len kvalitné produkty, ale aj čo najlepšie služby, či už pri predaji alebo servise. Naša filozofia je založená na osobnom prístupe a snahe nie predať za každú cenu to najdrahšie, ale ponúknuť to, čo je pre zákazníka najvhodnejšie a najlepšie.


Viac info na
www.bajkula.sk

Váš bajkula tím

Aktuality

11:39 Strávil som týždeň s Petrom Saganom na tréningovom kempe vo Finale Ligure.

Keď ma Mišo Kolář oslovil s ponukou ísť do Talianska na týždenné sústredenie, na ktorom bude aj Peter Sagan, nemohol som odmietnuť. Už len možnosť byť v prítomnosti takej legendy ako Peter je niečo, čo sa jednoducho neodmieta.

09:46 Video: Premrznutého Mattiasa Skjelmoseho museli odniesť v rukách pred koncom Valónskeho šípu.

Dánsky pretekár tímu Lidl-Trek odstúpil z ardénskej klasiky 40 km pred cieľom. Preteky poznačilo chladné a daždivé počasie, ktoré vyradilo mnohých favoritov a preteky dokončilo len 44 cyklistov zo 175 štartujúcich.

09:32 Stevie Williams bol najsilnejší v stúpaní Mur de Huy a na Valónskom šípe dosiahol najväčší úspech v kariére.

Britský jazdec tímu Israel-Premier Tech zaútočil 300 metrov pred cieľom a zvíťazil pred druhým Kevinom Vauquelinom (Arkéa-Samsic) a Maximom Van Gilsom (Lotto-Dstny).

Včera 12:11 RockShox predstavil novú vidlicu Psylo, ktorá je postavená na základoch Lyrik a Pike a stojí polovicu.

Táto vidlica je určená na trailové jazdenie, má byť postavená s ohľadom na nižšiu cenu a má novú patrónu DebonAir.

Včera 10:42 FMBA, Crankworx a jazdci sa dohodli na spoločných podmienkach ako zachovať najvyššiu úroveň slopestyle pretekov.

Po tom čo elitní slopestyle jazdci nenastúpili do pretekov v rámci Crankworx Rotorua sa začalo rokovať o tom, ako najvyššiu úroveň zachovať. Jazdci boli frustrovaní z podmienok, za ktorých ďalej neboli ochotní zúčastňovať sa pretekov.

Zavrieť reklamu